20 / 04 / 2024

Bayrakoğulları İnşaat Kimya Metal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Bayrakoğulları İnşaat Kimya Metal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Levent Bayram tarafından kuruldu.



Bayrakoğulları İnşaat Kimya Metal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Levent Bayram tarafından kuruldu.

Bayrakoğulları İnşaat Kimya Metal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı binaların inşaatı müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı ahşap binaların inşaatı hariç KİMYA Endüstriyel kimyasalların toptan ticareti anilin, matbaa mürekkebi, kimyasal yapıştırıcı, havai fişek, boyama maddeleri, sentetik reçine, metil alkol, parafin, esans ve tatlandırıcı, soda, sanayi tuzu, parafin, nitrik asit, amonyak, sanayi gazları vb. METAL Demir dışı metal cevherleri ve konsantrelerinin toptan ticareti alüminyum, bakır, nikel, kurşun, çinko, kalay, vb. cevherleri dahil, uranyum ve toryum cevherleri ile değerli metal cevherleri hariç ELEKTRİK Bina ve bina dışı yapıların elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu NAKLİYE Kara yolu ile şehirler arası yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.gaz ve petrol ürünleri hariç GIDA Belli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda (dondurulmamış), içecek ve tütün toptan ticareti TEMİZLİK Binaların genel temizliği daire, apartman, büro, fabrika, kurum, mağaza vb. her türlü binanın genel temizliği dahil, pencere, baca, sanayi makinesi, vb. uzmanlaşmış temizlik faaliyetleri hariç REKLAM Reklam ajanslarının faaliyetleri kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb. KOZMETİK Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda kozmetik ve kişisel bakım malzemelerinin perakende ticareti diş fırçaları, saç fırçaları, elektriksiz tıraş makineleri, jilet, ustura, parfümeri ürünleri ve kolonya, doğal sünger, sabun dahil MEDİKAL Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda tıbbi ve ortopedik ürünlerin perakende ticareti (gözlük hariç diğer medikal ürünler dahil


Geri Dön