25 / 04 / 2024

Bayram ikramiyesi ne kadar? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Bayram ikramiyesi ne kadar? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Kurban Bayramı yaklaşırken, bayram ikramiyesine dair sorulan soruların sayısı da artmaya başladı. Vatandaşlar, bayram ikramiyesinin ne kadar olduğunu merakla araştırıyor. İşte detaylar!



KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Bu yıl yani 2022’de Kurban Bayramı’nın arifesi 8 Temmuz gününe denk geliyor. Bayramın ilk günü 9 Temmuz günü, son günü de 12 Temmuz Salı gününe idrak edilecek. Resmi bayram tatili 4.5 gün olarak belirlendi. Bunun yanında kamu çalışanları ise Kurban Bayramı ile 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü arasındaki 13 ve 14 Temmuz günlerinde de idari izinli olmaları ile birlikte 9 gün tatil yapacaklar.

Kurban Bayramı’nın giderek yaklaşması ile emeklilere yatırılacak olan bayram ikramiyesi hakkında sorular sorulmaya devam ediyor.

Bayram ikramiyesinin ne zaman yatırılacağını araştıranlara işte detaylı bilgiler; Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyesinin Kurban Bayramı’nın 9, 10, 11, 12 Temmuz tarihlerine denk gelmesi ile gelecek olan hafta önce 4-a kapsamında aylık alanların zamlı 2022/Temmuz dönemi gelir/aylıkları ile Kurban Bayramı ikramiyeleri aylık aldıkları günlerine göre belirlenecek günlerde ödenmesi düşünülüyor.

4-c olarak aylık alanların tamamının temmuz zam farkları ile Kurban Bayramı ikramiyelerinin belirlenecek aynı gün içinde ödenmesi beklenmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön