16 / 04 / 2024

Beckham çifti malikanelerine tünel açtırıyor!

Beckham çifti malikanelerine tünel açtırıyor!

Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham ve eşi Victoria Beckham malikanelerine tünel açtırıyor...



Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham ve Spice Girls’ün eski üyesi eşi Victoria Beckham, İngiltere’nin Cotswolds bölgesinde yer alan 9 yatak odalı evlerinden lüks garajlarına bağlanan bir tünel açtırmak için resmi kurumlara izin başvurusu yaptı.

Ajansspor’un Express gazetesinden aktardığına göre ünlü çift David-Victoria Beckham bu plan çerçevesinde yeraltı bağlantısı kurdurmanın yanı sıra yeni bir şarap mahzeni ve güvenlik kulübesi yaptırmak için de taleplerini iletti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının devam ettiği sırada Beckham çifti dört çocuklarından üçüyle (Romeo, Cruz ve Harper Seven) birlikte Cotswolds’taki bu konutta kalıyor. Ailenin en büyük çocuğu olan 21 yaşındaki Brooklyn ise şu sıralar New York’ta kız arkadaşıyla beraber yaşıyor.

Gelişmeyi ‘Beckhamlar hırsız korkusu yüzünden malikanelerinden kaçış için gizli tünel yaptırıyor’ başlığıyla aktaran Mirror ise söz konusu planın, milli futbolcu Dele Alli’nin Londra’daki konutunda bıçaklı soyguncuların saldırısına uğraması ve ünlü şarkıcı Robbie Williams’ın Los Angeles’taki evine birilerinin girmesinden korktuğunu söylemesinin ardından geldiğini belirtti.


Geri Dön