26 / 04 / 2024

Bekçi olmak isteyenlere müjde! 3 bin bekçi alımı yapılacak! İşte başvuru şartları

Bekçi olmak isteyenlere müjde! 3 bin bekçi alımı yapılacak! İşte başvuru şartları

Her dönem olduğu gibi bu yılda bekçi alımlarının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Bekçi olmak isteyen tüm vatandaşlar bekçilik başvurusu ne zaman, şartları neler? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte 2022 bekçi alımlarına dair tüm ayrıntılar...



Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı bünyesinde bekçi olarak istihdam edilmek isteyenler bekçilik alımlarının ne zaman yapılacağını araştırıyorlar. Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayınlanan ilana göre 3 bin yeni bekçi alımı yapılacak. Peki, bekçi başvuru tarihleri belli oldu mu? Bekçi olmak için şartlar neler? İşte tüm ayrıntılar... 

Bekçi olmak isteyenlere müjde! 3 bin bekçi alımı yapılacak! İşte başvuru şartları

BEKÇİ ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN?

4 Mart 2022 tarihli Resmi Gazete'de 2022 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilana göre 3 bin yeni bekçi alımı yapılacağının müjdesi verildi. 

Ancak bekçi alım başvurusu için henüz net bir tarih açıklanmadı. Bekçi alım başvuru tarihi belli olur olmaz haberimizin içerisine eklenecektir. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön