26 / 04 / 2024

Beko 970504 MB No Frost Buzdolabı uygun fiyatlarla satışta! İşte güncel fiyat listesi...

Beko 970504 MB No Frost Buzdolabı uygun fiyatlarla satışta! İşte güncel fiyat listesi...

Beko 970504 MB No Frost Buzdolabı, iki ayrı soğutma sistemi sayesinde nemi ideal seviyede tutarak uzun süre tazelik sağlar. Peki, Beko 970504 MB No Frost Buzdolabı kaç TL, en ucuza nereden alınır? İşte detaylar...



Uygun fiyatlı, kaliteli ve dayanıklı buzdolapları ile tüketicilerin beğenisini kazanan Beko'nun üstten donduruculu modelleri arasında yer alan 970504 MB, beyaz renge ve 455 litre hacme sahip.

Beko 970504 MB No Frost Buzdolabı uygun fiyatlarla satışta! İşte güncel fiyat listesi...

Kapı yönü değiştirilebilen cihazın enerji sınıfı F ve yıllık enerji tüketimi 322 kWh. Günlük dondurma kapasitesi 6 kilogram olan Beko buzdolabı, prosmart inverter kompresör sayesinde daha az enerjiyle daha etkin soğutma sağlar ve sessiz çalışır.

Kahvaltılık Çekmecesi 
Et, tavuk ve balık gibi kısa sürede tüketilecek yiyeceklerin yanı sıra tüm kahvaltılık malzemelerin soğuk olarak muhafaza edilmesi içi en uygun ortamdır.

NeoFrost Teknolojisi 
NeoFrost ikili NoFrost soğutma teknolojisi iki ayrı soğutma sistemi sayesinde buzdolabındaki nemi en uygun düzeyde tutarak daha uzun süre tazelik ve yüksek hava kalitesi sağlar. Soğutucu ve dondurucu bölmelerde saklanan yiyeceklerin kokularının birbirine karışmasını önler. Bağımsız bölmeler ile hızlı soğutma ve dondurma yapar.

Prosmart Inverter Kompresör
Sıcaklık dalgalanmalarını en aza düşürerek daha az enerji tüketimiyle daha etkin soğutma sağlar. Standart buzdolaplarına göre dört kata kadar daha sessiz çalışır.

Açılma Yönü Ayarlanabilir Kapı
Buzdolabı kapısının açılma yönünü menteşe yerlerini değiştirerek sağa veya sola ayarlayabilirsiniz. Böylece ürünü mutfağınızda istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz.

Peki, Beko 970504 MB No Frost Buzdolabı ne kadar? Beko 970504 MB No Frost Buzdolabı en uygun nerede? Beko 970504 MB Buzdolabı fiyatları ne kadar? 


 


Geri Dön