16 / 04 / 2024

Benden Gayrimenkul Pazarlama ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!


Benden Gayrimenkul Pazarlama ve Müşavirlik Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yasemin Gözcü, Melikşah Gözcü ve Berkay Gözcü ortaklığında kuruldu.



Benden Gayrimenkul Pazarlama ve Müşavirlik Anonim Şirketi Yasemin Gözcü, Melikşah Gözcü ve Berkay Gözcü ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Benden Gayrimenkul Pazarlama ve Müşavirlik Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri mesken,ev, apartman, işyeri arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Geri Dön