28 / 03 / 2024

Benim Kentim Yalova fiyat listesi!

Benim Kentim Yalova fiyat listesi!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Benim Kentim Yalova

Benim Kentim Yalova projesinde ''Hayallerini Erteleme'' kampanyası kapsamında konut fiyatının yüzde 80'lik kısmı için konut kredisi kullanılabiliyor. Peki projede daire teslimler ne zaman? İşte Benim Kentim Yalova fiyat listesi...



Yalova Armutlu'da Samanlı Dağları’nın denizle buluştuğu noktada inşa edilen  Benim Kentim Yalova  projesi 403 konut, 8 ticari ünite ve 1 sosyal tesis oluşuyor. Proje  Emlak Konut GYO  güvencesiyle inşa ediliyor.

Benim Kentim Yalova fiyat listesi!

Yaşamın başladığı Benim Kentim Yalova projesinde ''Hayallerini Erteleme'' kampanyası kapsamında konut fiyatının yüzde 80'lik kısmı için konut kredisi kullanılabiliyor. Projeden ev alırken kalan yüzde 20'lik kısım için ise yüzde 5 peşinat ödeniyor. Geri kalan yüzde 15'lik kısımın ödemesi için 3'üncü yıl başlıyor. 

Benim Kentim Yalova fiyat listesi!

Bu yıl teslimleri gerçekleşecek Benim Kentim Yalova projesinden faiz oranı da 15 yıl vadede yüzde 0.79 şeklinde uygulanacak. Projde hayata geçirilen kampanya kapsamında yüzde 10 da indirim de  yapılıyor.

Benim Kentim Yalova fiyat listesi!

Deniz kıyısına yakın konumda bulunan Benim Kentim Yalova projesinin sosyal donatı alanları arasında buhar odası, SPA, termal havuz, otopark yer alıyor. 

Benim Kentim Yalova fiyat listesi!

Projede daireler 1 + 1, 2 + 1, 3 + 1 ve 6+1 şeklinde dizayn edildi. Denize sıfır konumda bulunan Benim Kentim Yalova projesi İstanbul'a 60 dakika, Bursa'ya 45 dakika, İzmit'e 60 dakika, Sabiha Gökçen'e 60 dakika mesafe uzaklıkta yer alıyor.

Benim Kentim Yalova iletişim:

Yalova Satış Ofisi: 0226 531 03 61
Merkez Ofis: 0216 225 25 00
Web: https://benimkentimyalova.com/
 

 


projeye sor



Geri Dön