26 / 04 / 2024

Benim Kentim Yalova nerede?

Benim Kentim Yalova nerede?

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Benim Kentim Yalova

Benim Kentim Yalova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 403 konut bulunuyor...



Benim Kentim Yalova projesinde ''Hayallerini Erteleme'' kampanyası kapsamında konut fiyatının yüzde 80'lik kısmı için konut kredisi çekilebiliyor. 

Benim Kentim Yalova projesinde 403 konut, 8 ticari ünite ve 1 sosyal tesis yer alıyor. Proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesinde yükseliyor.

Benim Kentim Yalova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.  Benim Kentim Yalova  nerede bilgisini paylaşmadan proje detaylarına değinelim...

Benim Kentim Yalova nerede?

Deniz kıyısına yakın konumda yükselen Benim Kentim Yalova projesinde buhar odası, SPA, termal havuz ve otopark gibi sosyal donatı alanlarına yer verildi.

Benim Kentim Yalova nerede?

Benim Kentim Yalova projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

Benim Kentim Yalova Ödeme Planı 

Yaşamın başladığı Benim Kentim Yalova projesinde satın alınacak konutlar için  Emlak Konut GYO  tarafından başlatılan 'Hayallerini Erteleme' kampanyası kapsamında konut fiyatının yüzde 80'lik kısmı için konut kredisi çekilebiliyor. Projeden konut alırken kalan yüzde 20'lik kısım için ise yüzde 5 peşinat ödemesi yapılıyor. Geri kalan yüzde 15'lik kısımın ödemeleri ise 3. yılda başlayacak.

Benim Kentim Yalova nerede?

Bu yıl teslimleri yapılacak Benim Kentim Yalova projesinden faiz oranı ise 15 yıl vadede yüzde 0.79 şeklinde belirlendi. Kampanya kapsamında  projede konut satışlarında yüzde 10 da indirim uygulanıyor.

Benim Kentim Yalova nerede?

Benim Kentim Yalova nerede?

Yalova Armutlu'da Samanlı Dağları’nın denizle buluştuğu noktada inşa edilen ve denize sıfır konumda yer alan Benim Kentim Yalova projesi İstanbul'a 60 dakika, Bursa'ya 45 dakika, İzmit'e 60 dakika, Sabiha Gökçen'e 60 dakika mesafede konumlanıyor.

Benim Kentim Yalova iletişim:

Yalova Satış Ofisi: 0226 531 03 61
Merkez Ofis: 0216 225 25 00

Web: https://www.benimkentimyalova.com/


projeye sor



Geri Dön