19 / 03 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'de indirim yağmuru! Yeni fiyatlar kaç TL? Shell, Total, Opet, PO, BP fiyat listesi 2 Temmuz 2022

Benzin, motorin ve LPG'de indirim yağmuru! Yeni fiyatlar kaç TL? Shell, Total, Opet, PO, BP fiyat listesi 2 Temmuz 2022

Dolar kurunda yaşanan düşüşün ardından, bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzinde 2 lira 13 kuruş, LPG'de ise 1 lira 75 kuruş indirim yapıldı. İşte yeni fiyatlar ve Shell, Total, Opet, PO, BP fiyat listesi 2 Temmuz 2022...



Pinar Demircan

Milyonlarca sürücü benzin, motorin ve LPG'de yaşanan son dakika gelişmeleri ile güncel fiyatları merak ediyor. Geçtiğimiz günlerde Brent petrol fiyatlarında yaşanan gerileme akaryakıtta indirim beklentisine neden olmuştu. Bunun ardından motorine peş peşe 2 kez indirim geldi. 

Benzin, motorin ve LPG de indirim yağmuru! Yeni fiyatlar kaç TL? Shell, Total, Opet, PO, BP fiyat listesi 2 Temmuz 2022

Motorine yapılan indirimin ardından araç sahipleri benzin ve LPG'nin litresinde de indirim beklemeye başladı. Dolar kurunda yaşanan düşüşün ardından, bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzinde 2 lira 13 kuruş, LPG'de ise 1 lira 75 kuruş indirim yapıldı. 

Peki akaryakıt indirimleriyle son dakika fiyatlar kaç lira oldu? Benzin, motorin ve LPG litre fiyatı kaç lirya düştü? İşte  Shell, Total, Opet, Petrol Ofisi,  BP il il fiyat listesi 2 Temmuz 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön