24 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'de son durum ne? İndirim var mı? İşte Shell, Total, Opet, PO fiyat listesi 5 Temmuz 2022

Benzin, motorin ve LPG'de son durum ne? İndirim var mı? İşte Shell, Total, Opet, PO fiyat listesi 5 Temmuz 2022

Brent petrol ve dolar kurunda yaşanan dalgalı seyir, akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Peki benzin, motorin ve LPG litre güncel fiyatları kaç lira oldu? İşte Shell, Total, Opet, Petrol Ofisi, BP il il fiyat listesi 5 Temmuz 2022...



Pinar Demircan

Milyonlarca sürücü güncel benzin, motorin ve LPG fiyatlarını merak ediyor. Geçtiğimiz günlerde akaryakıta peş peşe gelen indirimler araç sahiplerinin yüzünü güldürmüştü. Yapılan son indirimle birlikte, LPG fiyatlarında 1 lira 75 kuruş, benzin fiyatlarında 2 lira 13 kuruş, motorin fiyatlarında ise 3 liradan daha fazla indirim yapıldı. 

Brent petrol ve dolar kurunda yaşanan dalgalı seyir, akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Son yapılan indirimle beraber benzin fiyatları 25 TL seviyesine kadar düştü. 

Benzin, motorin ve LPG de son durum ne? İndirim var mı? İşte Shell, Total, Opet, PO fiyat listesi 5 Temmuz 2022

YENİ İNDİRİM GELECEK Mİ? 

Bu hafta için henüz sektör kaynaklarından ya da resmi kaynaklardan benzin, motorin ve LPG'ye ilişkin indirim ve zam haberi gelmedi. 

Peki benzin, motorin ve LPG litre güncel fiyatları kaç lira oldu? İşte Shell, Total, Opet, Petrol Ofisi, BP il il fiyat listesi 5 Temmuz 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön