29 / 03 / 2024

Benzin ve motorinde çok önemli kampanya! İndirimin daniskası geldi

Benzin ve motorinde çok önemli kampanya! İndirimin daniskası geldi

Benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan artışın ardından vatandaşlar da kampanyaları yakından takip ediyor. Gelin yeni bir kampanyanın detaylarına göz atalım.



Benzin ve motorin fiyatlarının yükselmesiyle birlikte vatandaşlar da kampanyalara daha fazla ilgi göstermeye başladı. Yine yeni bir kampanyanın detayları duyuruldu. 

PO tarafından bir kampanya başlatıldı. Bu kampanyada katılanlara 50 TL puan verileceği aktarıldı. Kazanılan bu puanlar ise bir sonraki yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutardan 50 TL indirim yapılacak. PO tarafından yapılan duyuruda 16 Ağustos – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Axess üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamanıza, SMS ile kampanyaya katılarak 40 TL, Juzdan’dan kampanyaya katılarak 50 TL chip-para hediye edileceği bildirildi.

AYRINTILARI VAR

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin PO tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön