28 / 03 / 2024

Benzin ve motorine yeni bir indirim mi geliyor? O firma elini taşın altına koydu!

Benzin ve motorine yeni bir indirim mi geliyor? O firma elini taşın altına koydu!

Benzin ve motorine yeni bir indirim mi geliyor? 28 Ocak akaryakıt fiyatları. O şirket indirime gitti



Brent petrol fiyatları dalgalı hareketlerle akaryakıt fiyatlarını belirleniyor. Üstüne bir de döviz kurundaki artışlar ile son yıllarda benzin fiyatları aşağı yukarı yönlü bir oynama yaşadı.

Bu değişikliklerin ardından araç sahipleri gözlerini akaryakıt fiyatlarına döndürdü. Benzin, motorin ve otogaza yeni bir indirim yaşandı mı? O şirkettten büyük kampanya! Ayrıntılar haberin içeriğinde...

Geçtiğimiz günlerde benzin ve motorin fiyatlarına gelen zammın ardından iki gruba da 60'ar kuruşluk bir indirim pompoya yansımıştı.

Benzin ve motorine yeni bir indirim mi geliyor? O firma elini taşın altına koydu!

Bunun ardından henüz açıklanan yeni bir indirim ya da zam yok.

Otogaz fiyatları ise uzun bir süredir sabit gidiyor.

Peki ya son gelen zamlar ve indirimlerin ardından akaryakıt fiyatlarında güncel fiyatlar nasıl?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön