15 / 05 / 2024

Benzine indirim geliyor! İşte detaylar...

Benzine indirim geliyor! İşte detaylar...

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken benzine indirim yapılacağı haberleri gündeme gelmeye devam ediyor. Salı günü itibariyle benzinin litre fiyatına 1,04 TL indirim yapılması bekleniyor.



Peki indirim sadece benzinde mi olacak? Mazot indirimi olacak mı? Akaryakıt fiyatlarında son durum ne? İşte tüm detaylar...

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve dolar / TL kurundaki değişimlerle birlikte,  benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle sık sık gündeme geliyor. Sürekli değişkenlik gösteren akaryakıt fiyatları bu kez benzine uygulanması beklenen indirim haberleriyle gündemde.

BENZİNE İNDİRİM!

Benzinin litre fiyatında 30 Ağustos Salı gününden itibaren 1,04 TL indirime gidilmesi bekleniyor.

MOTORİNDE DE İNDİRİM OLACAK MI?

Motorin grubunda ise fiyat değişikliği beklenmiyor. İndirimin sadece benzin fiyatlarına yansıyacağı ön görülüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön