19 / 04 / 2024

Benzine kallavi indirim! Bu geceden itibaren...

Benzine kallavi indirim! Bu geceden itibaren...

Geçtiğimiz hafta brent petrol fiyatlarındaki yükseliş sebebiyle akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Bu kez benzine kallavi bir indirim bekleniyor. Hemde bu geceden itibaren...



Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını güncel olarak takip ediyorlar. 

Benzine kallavi indirim! Bu geceden itibaren...

Benzin grubunda bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 1,02 TL fiyat indirimi bekleniyor. Motorinde ise fiyat değişikliği beklenmiyor. İndirim pompa satış fiyatlarına hemen yansıyacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön