26 / 04 / 2024

Benzine kallavi indirim! Bu geceden itibaren...

Benzine kallavi indirim! Bu geceden itibaren...

Geçtiğimiz hafta brent petrol fiyatlarındaki yükseliş sebebiyle akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Bu kez benzine kallavi bir indirim bekleniyor. Hemde bu geceden itibaren...



Ntv'de yer alan habere göre; benzine en son 19 Mayıs 2022 perşembe günü gece yarısından itibaren 1 lira 3 kuruş zam yapılmıştı. Motorinde fiyat artışına gidilmemişti.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; İstanbul’da motorin litre fiyatı 22.08 liradan, benzinin litresi ise ortalama olarak 23.86 TL’den satılıyor.

Ev alıp satanlar dikkat! Tapuda bunu yapan yandı!

Tarımsal destek ödemeleri başladı! T.C. kimlik numarasının sonu 0, 2 ve 4 olanlar hesaplarınızı kontrol edin!

Dolar 16 TL sınırında! İşte 20 Mayıs 2022 döviz fiyatları!

0,89 ve 0,99 faizle konut fırsatı! Hazine ve Maliye Bakanlığı detayları açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön