23 / 04 / 2024

Berat Oğur'dan yeni emlak uygulaması!

Berat Oğur'dan yeni emlak uygulaması!

Berat Oğur emlak bayiliği vermeye devam ederken müşterilerinin gayrimenkul aramasını kolaylaştırmak için Google Play Store'da emlak uygulaması çıkarmıştır. Uygulama yoğun ilgi görmüştür.



Daha şimdiden birçok müşterilerimizden güzel tepkiler almaya başladık. Uygulama ile web sitemiz birbirine entegre olarak çalışmaktadır. Yani web sitemize eklenen yada çıkarılan bir gayrimenkul uygulamaya hemen yansımaktadır. Uygulamadan temsilcilerimiz bilgilerine ulaşabilir yada gayrimenkul danışmanlarıyla iletişime geçilebiliyor bu uygulamayı emlak işiyle uğraşan yada uğraşmayan herkesin indirmesini test edip denemesini istiyoruz. Çok yakında app store'da uygulamamız çıkacaktır. 14 yıllık emlak şirketi olarak her geçen gün yenilikler sunmaya devam etmekten memnuniyet duymaktayız gayrimenkul sektörü her geçen gün daha ileriye gitmektedir. 


Berat Oğur 14 yıllık tescilli yerli bir emlak markasıdır. Çok yakında İstanbul ve diğer illerde yeni açılacak ofislerimiz var şu anda halen görüşme halindeyiz örneğin Gaziantep, Erzincan, Erzurum, Adana, Osmaniye İstanbul Avrupa Yakası gibi bir çok temsilcilik başvurusu aldık şu anda bunları değerlendiriyoruz. Bir çok başvuru almamızda ki en büyük etkenler çok büyük başlangıç bedelleri almamız çok uzun süreli sözleşmeler yapmamız gibi mesela aidat almıyoruz, reklam katkı payı almıyoruz,ciro'dan pay almıyoruz,kar'dan pay almıyoruz. Bunların haricinde her temsilcimizin bulunduğu ilde yada ilçede ki gazetelerde onların reklamlarını biz firma olarak karşılamaktayız. Bizim için öncelik bayimizin % 100 kazanç elde etmesi kalıcı bayilikler oluşturmak o yüzden temsilcilik ücreti olarak 2 yıllık bedeldir bu 2.400 TL +KDV gibi aylığa vurduğunuzda aylık 100 TL gibi herkesin rahalıkla ödeyebileceği bir bedel alıyoruz amacımız temsilcilerimizi % 100 kazanmaya odaklamaktır. Bayilik başvurusunda bulunmak için  http://www.beratogur.com/franchising.php adresimizden franchise başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.


Geri Dön