24 / 04 / 2024

Bereket Varlık Kiralama'nın genel kurul kararları tescillendi!

Bereket Varlık Kiralama'nın genel kurul kararları tescillendi!

Bereket Varlık Kiralama'nın 20 Mart 2020 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...



Bereket Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2019 yılı olağan genel kurul kararları hakkında açıklama yaptı.

Bereket Varlık Kiralama'nın 20 Mart 2020 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi.

Bereket Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması:
1- Açılış ve Yoklama yapıldı. Toplantı Başkanlığı için verilen şifai bir teklifte Toplantı Başkanlığına Mansur ÇELEPKOLU, Tutanak Yazmanlığına Mustafa KARAMEHMETOĞLU, Oy Toplama Memurluğu'na İbrahim ÖZ teklif edildi, teklif oylanarak oy birliğiyle kabul edildi. 

2- Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için Toplantı Başkanlığı yetki verilmesine oy birliğiyle karar verildi. 

3- 2019 Yılına ait Yönetim Kurulu faaliyet raporu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mansur ÇELEPKOLU tarafından okundu. Okunan rapor müzakereye açıldı, müzakerede söz alan olmadı. 4- Denetçi Raporu toplantıda hazır bulunan denetçi Emre ÇELİK tarafından okundu. Okunan rapor müzakereye açıldı, müzakerede söz alan olmadı.

5- 2019 Yılına ait Bilanço ve Kâr/Zarar hesapları okundu ve müzakereye açıldı, müzakerede söz alan olmadı. Yapılan oylama sonucunda, Bilanço ve Kâr/Zarar hesapları oy birliğiyle tasdik edildi. 

6- Yapılan oylama sonucunda Yönetim Kurulu Üyeleri oy birliğiyle ibra edildiler. Yönetim Kurulu Üyeleri kendi ibralarında oy kullanmadılar. 

7- Yönetim Kurulu 2019 yılında kâr dağıtımı olmayacağına karar vermiştir. 

8- Yönetim Kurulu üyelerine ücret, huzur hakkı, ikramiye ve prim ödenmemesine müzakere edilerek oybirliği ile karar verildi. 

9- Yönetim Kurulu, Şirketimizin 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporların denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere Güney Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş.'nin seçilmesine ilişkin teklifi oybirliğiyle kabul edildi. 

10- Yeni Yönetim Kurulu Üyesi olarak toplantıda hazır bulunan ve aday olduğunu beyan eden Sn.Melikşah UTKU, Sn.Mansur ÇELEPKOLU, Sn.Mustafa KARAMEHMETOĞLU, Sn.İbrahim ÖZ, Sn.Tülay ŞALVA, Sn.Zeynep MEMİŞ ve bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak Sn.Cihat KESKİN'in 3 yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmesi oybirliği ile kabul edildi. 

11- Yönetim Kurulu Üyesi Mansur ÇELEPKOLU, Yönetim Kurulu Üyelerine TTK' nın "Şirketle İşlem Yapma, Şirkete Borçlanma Yasağı" başlığını taşıyan 395'inci ve "Rekabet Yasağı" başlığını taşıyan 396'ıncı maddelerinde sayılan işleri yapabilmeleri için yetki verilmesini teklif etti. Yapılan oylama sonucunda yönetim kurulu üyelerinin T.T.K.'nın 395'inci ve 396'ıncı maddelerinde belirtilen iş ve işlemleri yapmalarına oy birliği ile izin verildi. 

12- Dilek ve temennilerde söz alan olmadı. 

13-Toplantı Başkanı gündemde görüşülecek başkaca bir konu olmadığı için toplantıyı kapattı.

Dosya için tıklayın


Geri Dön