25 / 04 / 2024

Bereket Varlık Kiralama'nın kira sertifikası ana para ödemesi tamam!

Bereket Varlık Kiralama'nın kira sertifikası ana para ödemesi tamam!

Bereket Varlık Kiralama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)TRDBRKT22014 ISIN kodlu kira sertifikası itfa ve getiri ödeme işlemi hakkında açıklama yaptı...



Bereket Varlık Kiralama tarafından ihraç edilen 150 milyon TL nominal tutarlı, 147 gün vadeli, TRDBRKT22014 ISIN kodlu  kira sertifikalarının ana para ve getiri ödemesi gerçekleştirildi.

Bereket Varlık Kiralama A.Ş Kap açıklaması:

Şirketimiz tarafından ihraç edilen 150.000.000 -TL nominal tutarlı, 147 gün vadeli, TRDBRKT22014 ISIN kodlu kira sertifikalarının ana para ve getiri ödemesi gerçekleştirilmiştir. Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz. Kamuoyunun bilgilerine arz olunur.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.


Geri Dön