29 / 03 / 2024

Beren ve Kenan'a bir inşaat firması reklamlarında oynaması için 3 milyon dolar teklif etti!

Beren ve Kenan'a bir inşaat firması reklamlarında oynaması için 3 milyon dolar teklif etti!

Evlilik hazırlığında olan Kenan Doğulu ve Beren Saat'i reklamlarında oynatmak isteyen firmalar kesenin ağzını açtı. Çifte bir inşaat firmasından 3 milyon, bir bankadan ise 4 milyon dolarlık teklif geldi...





Evlilik hazırlığında olan Kenan Doğulu ve Beren Saat'i reklamlarında oynatmak isteyen firmalar kesenin ağzını açtı. Çifte bir inşaat firmasından 3 milyon, bir bankadan ise 4 milyon dolarlık teklif geldi.


Mayıs ayında nikah masasına oturmaları beklenen Kenan Doğulu ve Beren Saat'in attıkları her adımın olay olması bazı firmaları harekete geçirdi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Doğulu ve Saat'i reklamlarında oynatmak için harekete geçen bir inşaat şirketi ikiliye 3 milyon dolar önerdi. Çift bu teklifi düşünürken bu kez de bir bankadan 1 yıllık reklam kampanyası karşılığında 4 milyon dolarlık teklif aldı. 


SICAK BAKIYORLAR 


'Yüzüm eskidi' korkusuyla dizilere bir süre ara verecek olan Beren Saat, bir yandan da ekrandan ayrı kalmak istemediği için teklife sıcak bakıyor. Henüz net bir cevap vermeyen çift, ilişkilerini reklam malzemesi yapmak istemedikleri için tedirginlik yaşıyor. Kenan Doğulu ve Beren Saat'e gelen teklifler reklamlarla da sınırlı değil. 


DAVETLERİN GÖZDESİ 


Çiftin birlikte katıldığı davetlere basın büyük ilgi gösteriyor. Bu nedenle davet sahipleri de organizasyonlarına birlikte katılmaları için çifte astronomik ücretler teklif ediyor. Ancak ikili bu teklifleri reddediyor. 


Gülden Avuç/Bugün Gazetesi 


Geri Dön