25 / 04 / 2024

BEÜ Farabi Kampüsü Etüt Merkezi'nde sona gelindi!

BEÜ Farabi Kampüsü Etüt Merkezi'nde sona gelindi!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü 2015-2016 Akademik Yılına yeni yüzüyle girmeye hazırlanıyor. Kampüste rektörlük, Yemekhane ve Konukevinin yer aldığı alanda öğrenciler için hazırlanan Etüt Merkezinin yapımında sona gelindi.



Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü 2015-2016 Akademik Yılına yeni yüzüyle girmeye hazırlanıyor. Farabi Kampüsü’nde Rektörlük, Yemekhane ve Konukevinin yer aldığı alanda öğrenciler için hazırlanan Etüt Merkezinin yapımında sona gelindi. Etüt Merkezi yeni akademik yılda kullanılmaya başlanacak. Alanda yapılan çevre düzenlemesinin bitmesiyle öğrenciler rahat, konforlu ve kaliteli bir mekânda çalışma ortamına kavuşmuş olacaklar. BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer 11.09.2015 tarihinde inşaatı devam eden birimleri gezmiş Etüt Merkezinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi almıştı.


Bülent Ecevit Üniversitesi dış kampüslerde olduğu gibi Farabi Kampüsünde de yeni dönem için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Farabi Kampüsü’nde öğrencilerin bilimsel aktivitelerde daha fazla yer almaları ve rahat bir ortamda ders çalışmaları için yeni Etüt Merkezi hazırlanıyor. Etüt Merkezi yapımı çalışmalarında sona gelindi. Konukevi ve yemekhanelerin bulunduğu alana bitişik Zonguldak’ın en büyük Konferans Salonunun üst tarafı öğrenciler için Etüt Merkezi olarak düzenlendi. Aynı anda yüzlerce öğrencinin kullanabileceği şekilde tasarlanan merkezde birde modern bir kafe bulunuyor. Etüt Merkezinin ön tarafındaki açık alanda süren peyzaj çalışmalarında bitme aşamasına gelindi.


Etüt Merkezinin tamamlanmasıyla birlikte modern görünümlü meydanın çevresinde; Rektörlük binası, Konukevi, Yemekhane binası, Konferans Salonu, Etüt Merkezi, Kafeterya, Sağlık Kültür Daire Başkanlığı ofis binası ve Medeniyet Araştırmaları ve Değerler Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Toplantı Ofisler ve Mühendislik Fakültesi Dekanlığı, BESYO Müdürlüğü ve Fen Bilimleri Enstitüsünün yer aldığı bina yer almış olacak.


Değişim Gazetesi


Geri Dön