23 / 04 / 2024

Beykent Kale Özgür Evleri'nde 300 bin liraya 2+1!

Beykent Kale Özgür Evleri'nde 300 bin liraya 2+1!

Firma: 3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.

Proje: Kale Özgür Evler

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Beykent'te hayata geçirilen ve 3S Kale Gayrimenkul tarafından inşa edilen Beykent Kale Özgür Evleri'nde 2+1 konutların fiyatları 300 bin liradan başlıyor...



Beykent Kale Özgür Evleri, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Beykent'te inşa ediliyor. Proje, 3S Kale Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 136 konuttan meydana gelen Beykent Kale Özgür Evleri projesi 2 bloktan oluşuyor. 


3 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Beykent Kale Özgür Evleri projesi 6 adet çatı dubleksi, 58 adet köşe daire, 58 adet orta daire ve 4 adet giriş daireden meydana geliyor.


Beykent Kale Özgür Evleri'nde; çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, kapalı spor ve sosyal tesisi alanı bulunuyor. Kapalı otoparka sahip olan  Kale Özgür Evler  projesinin teknik özellikleri arasında merkezi uydu yayın sistemi ve su deposu, 7/24 kameralı güvenlik sistemi, jeneratör sistemi ve daha bir çok sosyal olanak yer alıyor.


Beykent Kale Özgür Evleri fiyat!


Beykent Kale Özgür Evleri fiyatları 300 bin liradan başlıyor. Projeden konut sahibi olabilmek için bir çok ödeme seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Projede toplam daire bedelinin yüzde 25'ini ödediğinizde banka kredisi imkanından yararlanabiliyorsunuz.


Beykent Kale Özgür Evleri iletişim;


Telefon:0212 855 42 05

Web Adresi: www.kaleozgurevler.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön