27 / 04 / 2024

BeyKonak Evleri 'nde 750 bin Euro'ya!

BeyKonak Evleri 'nde 750 bin Euro'ya!

Son 4 adet konutun satışının devam ettiği BeyKonak Evleri 'nde konutların fiyatları 750 bin Euro 'dan başlıyor. Firma tarafından özel ödeme seçenekleri sunuluyor...



EA Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım A.şž. tarafından Beykoz Otağtepe 'de 2011 yılının Mayıs ayında yapımına başlanan BeyKonak Evleri 'nin 2012 yılının Haziran ayında tamamlanması planlanıyor.

5 katlı tek blokta toplam 8 konuttan meydana gelen BeyKonak Evleri 'nde 175 metrekare 2+1 konutlar, 260 metrekare 3+1 bahçe dubleksleri ve 275 metrekare 3+1 çatı dubleksleri yer alıyor.

Son 4 adet konutun satışının devam ettiği BeyKonak Evleri 'nde konutların fiyatları 750 bin Euro 'dan başlıyor. Firma tarafından özel ödeme seçenekleri de sunuluyor.

BeyKonak Evleri, İstanbul 'un en merkezi lokasyonlarından Anadolu Hisarı, Otağtepe 'de olup Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 'ne 2 dakika, Levent-Maslak bölgesine 5 dakika, Bağdat Caddesi 'ne 15 dakika mesafede konumlanıyor.

Türkiye 'nin önde gelen mimarlarından Ömer çamoğlu tarafından tasarlanan tamamı boğaz manzaralı, yeşillikler içerisine konumlandırılmış olan BeyKonak Evleri 'nde açık-kapalı yüzme havuzları, fitness center, sauna, buhar odası, çocuklarınız için hoby odası, 7/24 güvenlik ile kapalı otopark yer alıyor.
Projede her daireye birer adet kilitli depo alanı ve yine her daireye özel yatılı yardımcılarınız için dairelerden bağımsız, dahili telefon ile ulaşılabilen, içerisinde banyosu, tuvaleti olan hizmetli pansiyonları dizayn edildi.

Akıllı ev sistemleri ile donatılmış olan BeyKonak Evleri:

Yüz yıllar boyunca, nice beyler paşalar genç ve zinde kalmak için Beykoz 'da yaşamayı seçti. O yüzden buraya “Bey Köyü ” anlamına gelen “Beykoz ” dendi. Suyu insanın bedenine, havası ve doğası ruhuna iyi gelir derler Beykoz 'un. Bizde Beykoz Otağtepe 'de beyler gibi yaşayacağınız bir konak yaptık ve ismini “BEY KONAK ” koyduk …

 www.beykonakevleri.com

www.eainsaat.com.tr

0216 519 78 80

 


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön