26 / 04 / 2024

Beylerbeyi'ndeki tarihi köşk 44.7 milyon TL'ye satışa sunuldu!

Beylerbeyi'ndeki tarihi köşk 44.7 milyon TL'ye satışa sunuldu!

19. yüzyıl Neo-Osmanlı tarzında inşa edilmiş, ikinci derece tarihi eser olan Beylerbeyi Yalıboyu'ndaki bir yalı satışa çıkarıldı. 13 odalı ve 9 banyolu yalının satış fiyatı 44 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.



İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan ve Boğaz'a nazır yalılarıyla meşhur Beylerbeyi Yalıboyu semtini bilen bilir. Çoğu ünlünün ve iş insanının yatırım amaçlı ya da oturmak için aldığı evler, İstanbul Boğazı'nın en nezih lokasyonunda yer alır. 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; şu sıralar pandemi nedeniyle midir bilinmez, Beylerbeyi'nde çok sık satılık yalı ve köşke rastlanıyor. Bu yalılardan biri satılıyor. 

Beylerbeyi ndeki tarihi köşk 44.7 milyon TL ye satışa sunuldu!

19. yüzyıl Neo-Osmanlı tarzında inşa edilmiş, ikinci derece tarihi eser olan köşk, 2014'te inşa edildiği dönemin mimarisine sadık kalınarak günümüz ihtiyaçlarına göre restore edilmiş. Kimin satışa çıkardığı gizleniyor. 

Satış fiyatı 44 milyon 750 bin TL olarak belirlendi. 929 metrekarelik brüt alana sahip olan yapıda; sauna, hamam, asansör, açık yüzde havuzu gibi alanlar bulunuyor. Ahşap köşk 5 katlı. İçerisinde 13 oda ve 9 banyo var. Denize sıfır ve 15 Temmuz Şehirler Köprüsü'ne 2 dakikalık mesafede yer alıyor. 

RE/MAX Guide tarafından satışa çıkarılan yalı, yeni alıcısını bekliyor...

İstanbul Boğazı'ndaki yalılarla ilgili korkunç iddia!

Beylerbeyi'ndeki tarihi yalı açık artırmayla satışa sunuldu!


Geri Dön