19 / 04 / 2024

Beylerbeyi satılık yalı

Beylerbeyi satılık yalı

19. yüzyıl Neo-Osmanlı tarzında inşa edilmiş, ikinci derece tarihi eser olan Beylerbeyi Yalıboyu'ndaki bir yalı satışa çıkarıldı. 13 odalı ve 9 banyolu yalının satış fiyatı 44 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Beylerbeyi'ndeki tarihi yalı açık artırmayla satışa sunuldu!

SBK Holding'in iştiraklerinden olan ve borç yapılandırması yapan şirketi Mega Varlık'ın hala merkez ofis olarak kullandığı yalı satılıyor. Yalı için 60 milyon TL başlangıç bedeli belirlendi.

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

İstanbul'un satılık 250 köşkü!

Saraylar, yalılar, köşkler... İstanbul’da bulunan tarihi eser niteliğindeki 34 bin köşkün 250’si satılık.

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa edilen Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri 2017 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi.

Daire Kartal Yalı satılık daire!

Daire Kartal Yalı satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Ön satışları devam eden proje Bodur Proje Geliştirme Gayrimenkul imzası ile inşa edilecek.

Batı Mahal satılık daire!

Yalçınlar Group imzası taşıyan Batı Mahal satılık daire fiyatları 890 bin dolar + KDV olarak satılıyor. Projede ilk etap teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor.

Batı Mahal Yalçınlar Group satılık!

Toplam 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen projede ilk etap daireler 18 ay sonra teslim edilecek. Batı Mahal Yalçınlar Group satılık daire tipleri 3 ayrı şekilde tasarlandı.

Yalçınlar Group Batı Mahal satılık villa!

İlk etap teslimlerinin 18 ay sonra yapılacağı proje 400 dönüm arsa alanı üzerinde bulunuyor. Yalçınlar Group Batı Mahal satılık villa büyüklükleri 526 metrekare den başlıyor.

Beylerbeyi satılık yalı Haberi

Beylerbeyi satılık yalı

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan ve Boğaz'a nazır yalılarıyla meşhur Beylerbeyi Yalıboyu semtini bilen bilir. Çoğu ünlünün ve iş insanının yatırım amaçlı ya da oturmak için aldığı evler, İstanbul Boğazı'nın en nezih lokasyonunda yer alır. 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; şu sıralar pandemi nedeniyle midir bilinmez, Beylerbeyi'nde çok sık satılık yalı ve köşke rastlanıyor. Bu yalılardan biri satılıyor. 

19. yüzyıl Neo-Osmanlı tarzında inşa edilmiş, ikinci derece tarihi eser olan köşk, 2014'te inşa edildiği dönemin mimarisine sadık kalınarak günümüz ihtiyaçlarına göre restore edilmiş. Kimin satışa çıkardığı gizleniyor. 

Satış fiyatı 44 milyon 750 bin TL olarak belirlendi. 929 metrekarelik brüt alana sahip olan yapıda; sauna, hamam, asansör, açık yüzde havuzu gibi alanlar bulunuyor. Ahşap köşk 5 katlı. İçerisinde 13 oda ve 9 banyo...