16 / 04 / 2024

Beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi açıldı!

Beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi'nin hayata geçirdiği Aydın Örs Spor Kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı.



 

Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen Aydın Örs Spor Kompleksi keyifli bir tören ile açıldı. Beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi'nin açılışını Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Efsanevi koç Aydın Örs, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran ve spor camiasının değerli  isimleri birlikte gerçekleştirdi. 


Aydın Örs, Salona kendi adının verilmek istendiğini öğrendiğinde çok duygulandığını, geçmişte yaptığı hizmetlerin takdir görmesi, tarihe geçecek şekilde anıtlaştırılmasının ailesini çok onure ettiğini söyledi. Örs, "İnsana hayattayken böyle bir değer verilmesi benim için büyük bir hediye. Bu noktalara kolay gelinmiyor. Büyük bir ekiple başarılarımı kazanabildim." diye konuştu.

 

Toplam 1400 metrekarelik bir alana sahip

 

İki katlı hayata geçirilen spor kompleksinin alt katı yurt olarak dizayn edilerken üst katında ise spor salonu yer alıyor. Toplamda 1400 metrekareye sahip spor salonunda 4 tane soyunma odası, 1 antrenör odası, 1 toplantı ve sunum odası, 1 fitness odası ve 4 duş yeri mevcut.  

 

Beylikdüzü Belediyesi

 

 


Geri Dön