28 / 03 / 2024

beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi

beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi

Beylikdüzü Belediyesi'nin hayata geçirdiği Aydın Örs Spor Kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Kiler GYO Beylikdüzü arsalarının değeri ne kadar oldu?

Kiler GYO'nun Beylikdüzü arsaları, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavalı Mahallesi, Ada Çiftliği Mevkii, 183 ada 1 parsel ve 184 ada 1 parselde yer alıyor. Peki bu arsaların 2021 yılsonu değeri ne oldu?

İncirli-Beylikdüzü metro hattında çalışmalar başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Başkan İmamoğlu, ziyaret sırasında Beylikdüzü halkının uzun süredir beklediği İncirli-Beylikdüzü metro hattı için çalışmaların başlayacağını açıkladı. 

Kiler GYO Beylikdüzü arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler GYO İstanbul ili Beylikdüzü arsalarının 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!  

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

İclal Aydın'ın evine hırsız girdi!

Urla’da doğayla iç içe yaşamaya başlayan İclal Aydın'ın evine hırsız girdi. Aydın, ' Giren hırsızlar maddi şeylerden çok huzurumuzu çaldılar. ' dedi. 

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 35 milyon TL sermaye ile bugün açıldı. 

Beylikdüzü Arapların ilgi odağı oldu!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Evim Yüksekdağ projesi Arapların yeni gözdesi haline geldi. Projede daire fiyatları 297 bin liradan başlıyor.

Babacan Central Beylikdüzü fiyat listesi!

Toplam 746 adet konut, 54 adet ticari ünite ve 12 adet ofisin yer alacağı Babacan Central Beylikdüzü projesinde ön satışlar başladı. İşte Babacan Central Beylikdüzü fiyat listesi...

Beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi'nin hayata geçirdiği Aydın Örs Spor Kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Beylikdüzü Aydın Örs Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran Aydın Örs'ün ismi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen kapalı spor salonuna verildi.

Arçelik, Beylikdüzü'ndeki fabrikasını Çerkezköy'e taşıyacak!

Arçelik, İstanbul Beylikdüzü'ndeki fabrikasını Çerkezköy'e taşıyacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıkladı.

Beylikdüzü dönüşümünde öncelik Yakuplu ve Gürpınar'ın!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni emlak yatırımlarıyla megakentin yeni ve gözde yerleşim noktalarından olan bölgenin projelerini anlattı. İmamoğlu ilçenin her projeye hazır olduğunu belirtti.

beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi Haberi

beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi

Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen Aydın Örs Spor Kompleksi keyifli bir tören ile açıldı. Beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi'nin açılışını Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Efsanevi koç Aydın Örs, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran ve spor camiasının değerli  isimleri birlikte gerçekleştirdi. 


Aydın Örs, Salona kendi adının verilmek istendiğini öğrendiğinde çok duygulandığını, geçmişte yaptığı hizmetlerin takdir görmesi, tarihe geçecek şekilde anıtlaştırılmasının ailesini çok onure ettiğini söyledi. Örs, "İnsana hayattayken böyle bir değer verilmesi benim için büyük bir hediye. Bu noktalara kolay gelinmiyor. Büyük bir ekiple başarılarımı kazanabildim." diye konuştu.

Toplam 1400 metrekarelik bir alana sahip

İki katlı hayata geçirilen spor kompleksinin alt katı yurt olarak dizayn edilerken üst katında ise...