30 / 03 / 2024

Beylikdüzü Belediyesi'nden apartman görevlilerine eğitim!

Beylikdüzü Belediyesi'nden apartman görevlilerine eğitim!

“Apartman Görevlileri Mesleki Gelişim ve Uzmanlık Akademisi” eğitim programını hız kesmeden devam ettiren Beylikdüzü Belediyesi, son dönem eğitimine katılan ve başarı sağlayan 110 apartman görevlisine sertifikalarını takdim etti.



 

Beylikdüzü Belediyesi, bulundukları konutların sakinlerine daha nitelikli hizmet verebilmek için talepte bulunan apartman görevlileri bir yıldır teknik donatı başlıklarının bulunduğu derslere hız kesmeden devam ediyor.  Başladığı günden bu yana 520 apartman görevlisinin sertifika alarak “Apartman Teknisyeni” ünvanına sahip olduğu “Apartman Görevlileri Mesleki Gelişim ve Uzmanlık Akademisi” eğitimlerinin son mezunları da sertifikalarını teslim aldı.  Eğitim programının yanısıra İBB İtfaliye Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen “Yangın Eğitimi ve Tatbikatı”na da katılım gösteren 350 apartman görevlisi de sertifikalarını Yakuplu Sosyal Tesisleri’ndeki programla teslim aldı. Törene, sertifikaları takdim eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve apartman görevlilerinin aileleri de katılım gösterdi.

 

10 Farklı Ders Alıyorlar

 

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi çatısı altında verilen eğitimler, 10 farklı ders içeriğini kapsıyor. Alanında uzman ve deneyimli akademisyenler tarafından verilen derslerin konuları şu şekilde; afet bilinci ve doğal afetler ile mücadele, asansör sistemleri, bahçecilik ve peyzaj, el ve güç aletleri kullanımı, etkili iletişim, hijyen eğitimi, ilk yardım, iş sağlığı ve güvenliği, temel elektrik tesisatları, yangın güvenlik eğitimi.


Beylikdüzü Belediyesi


Geri Dön