19 / 03 / 2024

Beylikdüzü'nde elektrik kesintileri tarih olacak!

Beylikdüzü'nde elektrik kesintileri tarih olacak!

Beylikdüzü’nde elektrik sıkıntısı kalmayacak. İlçenin yerel çözümleri için uzun ve kalıcı planlamalar yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) ile bir araya geldi...




Beylikdüzü’nde elektrik sıkıntısı kalmayacak. İlçenin yerel çözümleri için uzun ve kalıcı planlamalar yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) ile bir araya geldi. BEDAŞ 1. Bölge Müdürü Tayfun Sevindik’le görüşen İmamoğlu, Beylikdüzü’ndeki elektrik yatırımını ele aldı. Teknik çalışmaların başlaması ve trafoların bölgeye kazandırılması için hızla hareket edilmesi gerektiğini belirten İmamoğlu, ilçedeki aydınlatmaların daha verimli bir şekilde kullanılabilmesi adına entegrasyonun sağlanmasının mühim olduğunu söyledi. Ayrıca Türkiye Elektrik İletim (TEİAŞ) Bölge Müdürlüğü’nün Beylikdüzü’nde yapılması planlanan Ana İndirici Trafo Merkezinin ivedilikle yapılmasına ilişkin prosedürlerin tamamlanması hususunda üzerine düşeni yapacağı ifade edildi. 


Bölgede yaşanan elektrik kesintilerini minimize etmek için masaya oturan Başkan İmamoğlu ve BEDAŞ 1. Bölge Müdürü Sevindik, ilçedeki elektrik hatlarının yeniden konumlandırılmasını da konuştu. Görüşmeye göre Adnan Kahveci, Gürpınar, Dereağzı Mahalleleri’ne ayrı hatlar çekilerek bağlantılar ivedilikle yapılacak. Marmara ve Yakuplu Mahalleleri’ne de ayrı hatlar çekilip bağlantı işlemleri vakit kaybetmeden tamamlanacak. İhlas Marmara Evleri 1. Kısım önünden geçen havai hatlar ise yer altına alınacak. Böylelikle İlçenin mevcut kaynak kapasitesi 2 katına çıkarılmış olacak. Olası kesintilerden etkilenecek alanlar azalacak ve kesinti süreleri kısalmış olacak.


İlçenin hizmet taleplerine daha hızlı cevap verebilmek amacıyla BEDAŞ’ın arıza servisine Beylikdüzü’nde yer verilecek.

 



Beylikdüzü Belediyesi


Geri Dön