28 / 03 / 2024

ekrem imamoğlu elektrik kesintisi

ekrem imamoğlu elektrik kesintisi

Beylikdüzü’nde elektrik sıkıntısı kalmayacak. İlçenin yerel çözümleri için uzun ve kalıcı planlamalar yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) ile bir araya geldi...

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul paylaşımı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından Kanal İstanbul’un yapılmasının sonra kentte yaşanacak olumsuzlukları anlatan animasyon film yayınladı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan deprem konseyi çağrısı!

İstanbul Belediye Başkanı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Piyalepaşa Konutları anahtar tesliminde deprem konseylerinin kurulması yönünde çağrıda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul soruşturması açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı’nın soruşturmasıyla ilgili sorulan soruya, “Hukukçularımız süreci çalışıyor, inceliyor. Şimdilik bir şey söylemeyeceğim” cevabını verdi.

İçişleri Bakanlığı'ndan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul soruşturması açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıktığı için soruşturma açıldığını iddia etti. İçişleri Bakanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul soruşturması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Kanal İstanbul projesine karşı açıklamaları gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul depremi için seferberlik çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Deprem siyaset üstü bir meseledir" dedi. İstanbul depremine ve kentsel dönüşüme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan İmamoğlu, "6.5 milyon binanın dönüşmesi 120 seneyi bulur" dedi.

Ekrem İmamoğlu: Deprem konseyinin oluşmasını istiyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada bu hafta İBB Meclisi’ne depremle ilgili dört önemli gündem maddesi sunulduğunu belirtti.

Ekrem İmamoğlu: Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz" dedi ve "İstanbul’u bu 5 yılda, çok önemli adımlara hazırlamış oluyoruz" açıklamasında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na: Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da İBB’nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Kadıköy’deki gazhane binalarının restorasyon çalışmalarını incelerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi" diye espri yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe Kentsel Dönüşüm çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik bir 'iş birliği mekanizması'nın kurulması gerektiğini belirtti. İmamoğlu, "Vatandaşlarımızın dahi fedakarlık yapması lazım, 10 daire olsun, 20 daire olsun hesabı bitmiştir" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan deprem mesajı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çevre Bakanı Murat Kurum ile deprem konusunda zaman zaman konuştuğunu dile söyledi. Sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirten, İmamoğlu, “Dedim ki, ‘Siz koordine edin. Sizinle çalışalım ama bu işi beraber çözelim.” şeklinde konuştu.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davası yeniden başladı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun yargılanmalarına devam edildi.

Hıdiv Kasrı restorasyonu için Ekrem İmamoğlu'na prens ve prensesten mektup!

İstanbul'un en nadide eserlerinden olan Çubuklu'daki Hıdiv Kasrı'nda yapılan restorasyon çalışmaları tartışma yaratmıştı. Hıdiv Kasrı'nı yaptıran Abbas Hilmi'nin birinci derecede torunları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Hıdiv Kasrı'nın aslına uygun restore edilmesini talep etti.

ekrem imamoğlu elektrik kesintisi Haberi

ekrem imamoğlu elektrik kesintisi


Beylikdüzü’nde elektrik sıkıntısı kalmayacak. İlçenin yerel çözümleri için uzun ve kalıcı planlamalar yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) ile bir araya geldi. BEDAŞ 1. Bölge Müdürü Tayfun Sevindik’le görüşen İmamoğlu, Beylikdüzü’ndeki elektrik yatırımını ele aldı. Teknik çalışmaların başlaması ve trafoların bölgeye kazandırılması için hızla hareket edilmesi gerektiğini belirten İmamoğlu, ilçedeki aydınlatmaların daha verimli bir şekilde kullanılabilmesi adına entegrasyonun sağlanmasının mühim olduğunu söyledi. Ayrıca Türkiye Elektrik İletim (TEİAŞ) Bölge Müdürlüğü’nün Beylikdüzü’nde yapılması planlanan Ana İndirici Trafo Merkezinin ivedilikle yapılmasına ilişkin prosedürlerin tamamlanması hususunda üzerine düşeni yapacağı ifade edildi. 


Bölgede yaşanan elektrik kesintilerini minimize etmek için masaya oturan Başkan İmamoğlu ve BEDAŞ 1. Bölge Müdürü Sevindik, ilçedeki elektrik hatlarının yeniden konumlandırılmasını da konuştu. Görüşmeye göre Adnan Kahveci,...