26 / 04 / 2024

Beymahall daire fiyatları!

Beymahall daire fiyatları!

Firma: Beylik Yapı

Proje: Beymahall

Beylik Yapı girişimiyle hayata geçirilen Beymahall projesi İstanbul Beylikdüzü bölgesinde yükseliyor. Beymahall daire fiyatları 1 oda 1 salon konutlar için 149 bin liradan başlangıç gösteriyor...




Beymahall projesi İstanbul Beylikdüzü bölgesinde konumlandırılıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dubleks dairelerden meydana gelen proje  Beylik Yapı  girişimiyle hayata geçiyor.  Beymahall  daire fiyatları ise 149 bin liradan başlıyor.

Beylik Yapı Beymahall 86 adet daire ve 8 adet ticari birimden oluşuyor. Tek bloktan meydana gelen proje 10 katlı olarak yükseliyor. Projede yer alan dairelerin anahtar teslimleri  Aralık 2013 olarak belirlendi.

Beymahall daire fiyatları :

Beymahall daire fiyatları 1 oda 1 salon konutların fiyatları 149 bin TL'den başlıyor.

1.830 metrekare alan alanda konumlandırılan projede  1 oda 1 salon konutlar 65-71 metrekare, 2 oda 1 salon konutlar  97-102 metrekare olarak tasarlandı. Beymahall Beylikdüzü, fitness club, dinlenme alanları gibi alanlar bulunurken projede ayrıca, görüntülü intercom hizmeti  resepsiyon açık-kapalı otopark ve kartlı giriş-çıkış gibi imkanları beraberinde sunuyor.

Beymahall vaziyet planı
Beymahall daire fiyatları!

Beymahall Beylikdüzü nerede?
Beymahall nerede : E-5 karayoluna, Tüyap fuar alanı , havalimanı ve TEM'e yakın mesafede yer alıyor.

Beymahall adres : Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:5 Beylikdüzü / İstanbul  - (Esenbahçe Cumhuriyet Parkı Karşısı)

Beymahall Beylikdüzü iletişim

Telefon: 0212 428 00 22
Web Adresi: www.beymahall.com.tr
Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön