25 / 04 / 2024

Beymen 28 milyon dolarlık yatırımla Zorlu Center'da yerini aldı!

Beymen 28 milyon dolarlık yatırımla Zorlu Center'da yerini aldı!

Beymen Zorlu Center'da 10 bin metrekarelik mağaza açtı. Beymen Genel Müdürü Elif Çapçı, ymen mağazasında 400'den fazla marka olduğunu, bunların ise 73'ünün sadece Zorlu Center'a özel olduğunu belirtti.




BEYMEN, Zorlu Center'da 10 bin metrekarelik mağaza açtı. 300 kişinin istihdam edildiği mağaza, hem Beymen'in hem de Türkiye'nin en büyüğü olma özelliği taşıyor. Beymen Genel Müdürü Elif Çapçı, Zorlu Center'da ayrıca Dior, Dolce & Gabbana, Emilio Pucci, Stella McCartney, Tory Burch, Valentino, Saint Laurent butikleri ve Beymen Club flagship mağazaları da açtıklarını kaydederek, "Toplam 28 milyon dolarlık yatırım yaptık" dedi. Beymen mağazasında 400'den fazla marka olduğunu, bunların ise 73'ünün sadece Zorlu Center'a özel olduğunu belirten Çapçı, "Çalışan seçimimiz için 3 bin 400 mülakat yaptık. 40 bin saat eğitim verdik" diye konuştu. 


22 BİN ZİYARETÇİ 


10 gün önce satışa başlayan Beymen mağazasına bu sürede 22 bin ziyaretçinin geldiğini söyleyen Çapçı, Beymen'in Türkiye genelinde 71 mağazayla toplam 50 bin metrekareye ulaştığını kaydetti. 


Sabah


Geri Dön