28 / 03 / 2024

Beyoğlu Fetihtepe Mahalle Bahçesi hizmete açıldı!

Beyoğlu Fetihtepe Mahalle Bahçesi hizmete açıldı!

İstanbul Beyoğlu'ndaki altıncı mahalle bahçesi vatandaşlar ve çocukların katılım gösterdiği törenle hizmete girdi.



Beyoğlu Belediyesi, Fetihtepe Mahalle Bahçesi'nin açılışını yaptı. Gerçekleştirilen açılışa Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu Müftüsü Arif Cevlek ve ressam Mehmet Sinan Kuran'ın yanı sıra vatandaşlar ve çocuklar katılım gösterdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız açılışta, daha yeşil bir Beyoğlu için çalıştıklarını dile getirdi.

Mahalle bahçelerinde çocuklanın keyifli zaman geçireceğini dile getiren Başkan Yıldız, şunları söyledi:

"Hobi bahçelerinde çocukların elleri toprağa değsin diye mahalle bahçelerini yapıyoruz. Beyoğlu'nun 45 mahallesinde bu hobi bahçelerini yapmayı planlıyoruz. Bugün altıncı hobi bahçemizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Amacımız her hafta çocuklarımızın daha yeşil ortamlara kavuşmasını sağlamak."

Ressam Mehmet Sinan Kuran da belediyeye yeni hizmete açılan alan için teşekkürlerini sunarak, "Bir bütünün parçası olduğumuzu gerçekten idrak etmemiz lazım. Türkiye hepimizin, çocuklarımıza yatırım yapmamız lazım. Çocuklarımızı rengarenk ve yemyeşil bir ülkede büyütmemiz gerekiyor. Bu açıdan böyle projelerin içinde bulunmak beni mutlu ediyor." dedi.

Başkan Yıldız açılıştan sonra çocuklarla birlikte parkın duvarlarını boyayıp hobi bahçesindeki bitkileri suladı.

 

Beyoğlu Piyalepaşa Mahalle Bahçesi açıldı!


Geri Dön