25 / 04 / 2024

Bilal Aslan kimdir?

Bilal Aslan kimdir?

İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan kimdir? Bilal Aslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bilal Aslan, ne zamandan beri, İGDAŞ Genel Müdürü olarak hizmet veriyor?



Bilal Aslan kimdir?

Bilal Aslan, 1964 yılında Malatya’da doğdu. 1986 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. 1987 yılında kendi mali müşavirlik şirketini kuran Bilal Aslan, 1995 yılında İGDAŞ’ta Mali İdari Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstleninceye kadar kendi şirketini yönetti.


2002-2008 yılları arasında; Tibet A.Ş. (Sultanlar Grup) Genel Müdür Yardımcılığı, Gürbaşlar Grup (Otomotiv ve Tekstil) İcra Kurulu Üyeliği, Merkez Yayın Holding (ATV-Sabah) Mali işler Grup Başkanlığı görevlerini yürüttü. 2008 yılında İGDAŞ’a, Genel Müdürlük görevini üstlenerek geri döndü.


Enerji dağıtımından perakendeye, finanstan medyaya kadar geniş bir yelpazede birçok farklı sektörde profesyonel yöneticilik deneyimine sahip olan Bilal Aslan, kurumsal yönetim, kalite ve sosyal sorumluluk projelerinde de aktif görevler üstleniyor.


Bilal Aslan 2008 yılından bu yana yönetimini üstlendiği İGDAŞ’ın, kalite standartlarını yükselterek KALDER Ulusal Büyük Ödülü ile belgelendirmesi sürecine ve müşteri memnuniyetini % 95 gibi rekor bir seviyeye çıkarma başarısına liderlik etti.


İngilizce bilen Bilal Aslan, evli ve dört çocuk babasıdır.


Üye Olduğu Dernek, Kurul ve Sendikalar

- GAZBİR (Doğalgaz Dağıtıcıları Birliği) Kurucu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi

- MİKSEN (Mahalli İdareler Kurumu İşveren Sendikası) Kurucusu

- İSMMMD (İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği) Kurucusu ve Disiplin Kurulu Üyesi

- MİAD (Malatyalı İşadamları Derneği) İstişare Kurulu Üyesi

- KALDER (Türkiye Kalite Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi

- Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Üyesi

- İktisadi Araştırmalar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi 





Geri Dön