26 / 04 / 2024

Bilecik Hürriyet Mahallesi ASM'nin temeli atıldı!

Bilecik Hürriyet Mahallesi ASM'nin temeli atıldı!

Bilecik Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesi'nde hayata geçiilecek Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.



Bilecik Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesi'nde inşa edilecek Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli atıldı. Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nin hemen yanında hayata geçirilen temel atma törenine, Bilecik Valisi Bilal Şentürk, AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik İl Sağlık Müdürü Kadir Keskin, daire amirleri, kurum ve kuruluş temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, tören ehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Temel atma töreninin açılış konuşmasını yapan Bilecik İl Sağlık Müdürü Kadir Keskin, yapımı gerçekleşecek proje hakkında açıklamalarda bulundu.

’Sağlık merkezimiz mayıs ayında tamamlanacak''

Hürriyet Mahallesi’ndeki önemli bir eksikliği giderdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Nihat Can, Mayıs ayı içerisinde vatandaşların hizmetine gireceğini söyledi. Hürriyet Mahallesi ve Bilecik için güzel bir tesisin temellerinin atıldığını dile getiren Başkan Nihat Can; “Hürriyet Mahallemiz için büyük ve önemli bir proje olan 5 Hekimli Aile Sağlığı Merkezimizin Temelini; Valimiz Bilal Şentürk, Milletvekilimiz Selim Yağcı ve ilimizin çok değerli protokol üyeleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Bilecik için güzel ve önemli bir hizmetin temelini atmak ve insanımıza vermiş olduğumuz sözü yerine getirmeye ilk adımı atmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cenabı Allah daha nice böyle eserlerin temelini atmak ve hep birlikte açılışlarını yapmayı bizlere nasip etsin. Bu vesile ile böyle bir hizmeti ortaya koyduğumuz için Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’e, Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya ve bütün paydaşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk ise yapılan çalışmadan dolayı memnun olduklarını söyleyen Can; “Gerçekten Belediyemiz, İl Özel İdaremiz ve Sağlık Müdürlüğümüz işbirliğinde güzel ve anlamlı bir çalışma olmuş. Mekanlar önemli olmakla birlikte onun içinde yapılan faaliyetlerin kalitesi de çok önemlidir. Bizler bu açıdan bu çalışmayı yakından takip ederek, insanımıza güzel bir hizmetin sunulması için çalışacağız” açıklamasında bulundu.


Geri Dön