29 / 03 / 2024

Bilgi Üniversitesi eğitim sertifikalı gayrimenkul uzmanları yetiştirecek!

Bilgi Üniversitesi eğitim sertifikalı gayrimenkul uzmanları yetiştirecek!

Bilgi Eğitim’de 29 Mart’tan itibaren 54 saat sürecek ‘Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Sertifika Programı’ başlıyor. Dört modülden oluşan sertifika programı, gayrimenkul sektöründe kariyer yapmak veya bu konuda uzmanlaşmak isteyen tüm katılımcılara açık



Türkiye’nin son dönemdeki en gözde sektörlerinden gayrimenkulde kariyer yapmak veya bu konuda uzmanlaşmak isteyenler için Bilgi Eğitim, yeni bir sertifika programı açıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Sertifika Programı’, 29 Mart’ta İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Santralİstanbul Kampüsü’nde başlıyor.

24 Mayıs’a kadar sürecek ve toplamda 54 saatlik eğitimden oluşan sertifika programı; yatırım ve geliştirmeden pazarlamaya, değerlemeden finansman ve hukuka kadar gayrimenkul sektöründe bir yöneticinin ihtiyaç duyabileceği tüm eğitimleri en güncel haliyle katılımcılara sunmayı hedefliyor. ‘Gayrimenkul Yatırım&Geliştirme’, ‘Mimari Tasarım, Finansman ve Vergisel Düzenlemeler’, ‘Değerleme Uzmanlığı, Gayrimenkul Hukuku’, ‘Proje Ziyaretleri ve İncelemeler’ olmak üzere dört modülden oluşan sertifika programında alanında uzman akademisyenler ve profesyoneller ders verecek. 

Akademisyenler ve profesyoneller birarada

Programda ders veren eğitmenler arasında Vesram Gayrimenkul Yatırım ve Varlık Yönetimi A.Ş.’nin Kurucu Ortağı Hakan Eren, Has Mimarlık’ın Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Ayşe Hasol Erktin, Aareal Bank AG Türkiye Başkan Yardımcısı Buket Hayretçi, Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. Yönetici Ortağı Neşecan Çekici, PwC Türkiye Gayrimenkul Ortağı Ersun Bayraktaroğlu ile Kolcuoğlu Demirkan Hukuk Bürosu Ortağı Avukat Serhan Koçaklı bulunuyor.

Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Sertifika Programı’na katılım ücreti ise 1.750 TL olarak belirlendi.




Geri Dön