19 / 04 / 2024

Bilkent Center Global RLI Ödülleri'nde finale kaldı!

Bilkent Center Global RLI Ödülleri'nde finale kaldı!

Tepe Emlak Yatırım’ın yönetiminde olan Bilkent Center, dünya perakende ve eğlence sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan “Global RLI Awards”da finale kaldı...



Bilkent Holding’in önde gelen şirketlerinden Tepe Emlak Yatırım’ın yönetiminde olan Bilkent Center, RLI (Retail and Leisure International) Dergisi'nin düzenlediği En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu” ve “En Yenilikçi Yeme-İçme Konsepti”nde finale kaldı.

Yenilenerek birçok ulusal markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, dünyanın dört bir yanındaki en vizyoner ve en yenilikçi perakende ve eğlence konseptlerini ödüllendirmek için verilen, İngiltere’nin en prestijli küresel dergilerinden olan RLI (Retail and Leisure International)’ın düzenlediği Global RLI Ödülleri’nde 2020 yılı “En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu” ve “En Yenilikçi Yeme-İçme Konsepti” kategorilerinde finale kaldı.

Ödül töreni 7 Mayıs 2020'de Londra’da düzenlenecek

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan ve 1996'da kurulan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., Metro AG ve Carrefour gibi Avrupa'nın tanınmış şirketleri ile işbirliği yaparak bugüne kadar Türkiye'nin değişik bölgelerinde alışveriş merkezleri yatırımlarına imza atmıştır. Perakende sektöründe birçok projeye öncü olan Tepe Emlak Yatırım, deneyimli kadrosuyla alışveriş merkezi ve varlık yönetimi, kiralama, mimari tasarım, proje yönetimi ve konsept danışmanlığı hizmetlerini yüksek profesyonellik ve uzmanlık seviyesi ile bir arada toplamaktadır.

Yenilikçi ve yaratıcı bakış açısıyla gelen ziyaretçilerinin içinde vakit geçirmekten keyif alacakları modern mekanlar tasarlayan Tepe Emlak Yatırım, hali hazırda Bilkent Center ve bünyesinde bulunan gastronomi merkezi Bilkent Station, Tepe Nautilus AVM, 365 AVM, Tepe Prime Avenue ve Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nın kiralama ve yönetimini üstlenmekte olup 42 Maslak, Sığacık Teos Marina, Mix Kayseri AVM gibi bazı karma projelerin ticari alanları ile ilgili kiralama ve konsept danışmanlığı da sağlamaktadır. Son dönemde Tarman İncek, Renaza gibi bazı karma projelerin ticari alanları ile ilgili kiralama hizmeti de veren şirket, öncü proje yatırımları, dönüşüm projeleri ve profesyonel yönetim hizmetleri ile büyümeye devam etmektedir.

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!


Geri Dön