26 / 04 / 2024

Bill Gates'in 131 milyon dolarlık malikanesi ne olacak?

Bill Gates'in 131 milyon dolarlık malikanesi ne olacak?

Dünyanın sayılı zenginlerinden biri olan Microsoft'un kurucusu Bill Gates eşi Melinda Gates ile boşanma aşamasında. Boşanma kararının ardından Gates çiftinin 131 milyon dolarlık malikanesinin ne olacağı merak konusu oldu. 



Microsoft'un patronu iş insanı Bill Gates eşi Melinda Gates ile boşanma aşamasında. Takvim'de yer alan habere göre boşanma kararı sonrasında  çiftin 130 milyarlık servetin ne olacağı merak konusu oldu. Öyle ki servetin arasında 131 milyon dolarlık lüks malikane de alıyor. Dev ağaçlar arasında yer alan bu malikanenin kime kalacağı oldukça merak ediliyor. 

Bill Gates in 131 milyon dolarlık malikanesi ne olacak?

Yıllar boyunca kimsenin giremediği malikane 7 bin metrekare büyüklüğe sahip. Bu nedenle bazı kişiler kesenin ağzını açtı. Ayrıca malikane için açık artırma bile yapıldı. Fotoğraf çekmek isteyen kişiler arasında yapılan açık artırmada 2008 yılında 8 bin 600 TL bedel belirlenmişti. 2009 yılında ise bu rakam 35 bin dolara çıktı. Bu rakamlar Microsoft CIO'su Tony Scott tarafından açıklanmıştı. 

Diğer yandan evi görmek isteyenler için göl turları da düzenleniyor. 

Bill Gates in 131 milyon dolarlık malikanesi ne olacak?

İçerisinde neler var? 

Özel server sistemi
18 metrelik yüzme havuzu
93 metrekarelik yemek odası
7 yatak odası, 24 banyo
Özel balıkların bulunduğu dere

Çiftin yakınları bu malikanenin Bill Gates'e kalacağı görüşünde. Bunun nedeni malikaneyi büyük oranda değiştirmesine rağmen Melinda Gates bu malikanede yaşamaktan pek memnun değildi. 

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?


Geri Dön