25 / 04 / 2024

Bill Gates'in 43 milyon dolarlık karantina malikanesi! 

Bill Gates'in 43 milyon dolarlık karantina malikanesi! 

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, 43 milyon dolara ABD’nin Kaliforniya eyaletinde, okyanus kıyısında lüks malikane almıştı. Gates'in malikanesi ilk kez görüntülendi...



Microsoft'un kurucusu Bill Gates, dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını sebebiyle eşi ile birlikte kendisini ABD'deki okyanus kıyısındaki 43 milyon dolarlık lüks malikanesine kapattı.

Sözcü'de yer alan habere göre; ABD merkezli çok uluslu teknoloji şirketi Microsoft'un kurucusu Bill Gates, koronavirüsün dünyayı etkisi altına alması ve ölümlere sebep olması nedeniyle eşi ile beraber kendisini ABD’nin Kaliforniya eyaletinde, okyanus kıyısında yer alan 43 milyon dolar değerli lüks malikanesine kapattı.

Bill Gates in 43 milyon dolarlık karantina malikanesi!  

Gates’in okyanus kenarında bulunan 43 milyon dolar değerindeki karantina malikanesi ilk kez görüntülendi. 5 bin 800 metrekarelik malikanede bir sera, bir aile konutu ve 2 adet misafir evi bulunuyor.

Bill Gates in 43 milyon dolarlık karantina malikanesi! 

İÇİNDE YOK YOK

Mülkte aynı zamanda 10 kişilik bir jakuzi, ev sineması, cam havuz ve tenis kortu da yer alıyor. ABD’li milyarder T. Boone Pickens’in eski eşi Madeleine Pickens tarafından 2019'da 48 milyon dolara satışa sunulan malikanenin Mart ayında Bill Gates tarafından 43 milyon dolara alındığı iddia ediliyor. 

Bill Gates in 43 milyon dolarlık karantina malikanesi! 

Bill Gates Kaliforniya'dan 43 milyon dolara ev aldı! 

Seth Rogen Batı Hollywood'dan 2 milyon dolara ev aldı!

David ve Victoria Beckham Miami'den 24 milyon dolara ev aldı!

Mesut Özil'den Amine Gülşe'ye doğum hediyesi 80 milyonluk malikane!


Geri Dön