25 / 04 / 2024

BİM 11 Şubat 2022 aktüel ürünler kataloğu! Sevgililer gününe özel indirim!

BİM 11 Şubat 2022 aktüel ürünler kataloğu! Sevgililer gününe özel indirim!

Her hafta olduğu gibi bu hafta da merakla beklenen BİM'in yeni kataloğu yayımlandı. 11 Şubat BİM kataloğunda bu Cuma, birbirinden muhteşem fırsatlar, sürpriz indirimler müşterilerini bekliyor. İşte, BİM 11 Şubat 2022 kataloğu fiyat listesi..



BİM 11 Şubat 2022 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 11 Şubat BİM kataloğunda bu Cuma, birbirinden muhteşem fırsatlar sürpriz indirimlerle raflarda yerini alıyor. BİM aktüel ürünler kataloğunda yok yok. Elektronikten, beyaz eşyaya, elektrikli ev aletlerinden züccaciyeye, mutfak aletlerinden, giyime kadar ürünler yer alıyor.

11 Şubat 2022 aktüel katalağunda büyük fırsatlar sizleri bekliyor. ''Bu kaçmaz '' dediğiniz tüm ürünleri BİM satış mağazalarından alabilirsiniz. Bu hafta televizyonunu ve telefonunu yenilemek isteyenler için  Woon 39" HD Ready Android Smart Uydulu Led Tv, Alcatel GO 1 Cep Telefonu satışa sunuluyor.

İşte 11 Şubat 2022 indirimli ürünler kataloğu...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön