26 / 04 / 2024

Bingöl Yayladere Kültür Merkezi açıldı!

Bingöl Yayladere Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin Bingöl Yayladere’de hayata geçirdiği Yayladere Kültür Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.




Kadıköy Belediyesi’nin kardeş belediyelerle işbirliği çerçevesinde Yayladere’de yaptığı Yayladere Kültür Merkezi açıldı.


Yayladere Belediye Başkanı Sabri Akyürek’in ev sahipliği yaptığı kültür merkezi açılışına CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Veli Ağbaba, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi,  ilçe belediyelerin başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, ilçe idari amirleri de katıldı. 


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun  kültür merkezinin yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden mesajının okunduğu Kültür Merkezi’nin açılışında konuşan Yayladere Belediye Başkanı Sabri Akyürek, “Yayladere Kültür Merkezi toplumsal gerektirdiği etkinliklere ortam sağlayacak, eğitim ve kültür faaliyetleri ile örnek teşkil edecektir.”diye konuştu.



CHP Genel Başkan Yardımcı Veli Ağbaba yaptığı konuşmada Kardeş Belediye projesi sayesinde Kadıköy Belediyesi desteğiyle herkesin kullanabileceği bir kültür merkezi yapıldığını söyleyerek şu açıklamaları yaptı: Bu proje örnek bir proje oldu. Buradaki kardeşliği pekiştiren bütün belediye başkanlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Çeşitli kültür sanat etkinliklerine ve kurslara ev sahipliği yapacak olan “Yayladere Kültür Merkezi” Yayladereli vatandaşların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hayata geçirildi. İki çok amaçlı salon, kütüphane, spor salonu ve bilgisayar laboratuarının bulunduğu Yayladere Kültür Merkezi'nde mutfak ve misafir ağırlama odaları da bulunuyor.





Kadıköy Belediyesi



Geri Dön