28 / 03 / 2024

Binlerce kişiyi ilgilendiren yapılandırma için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok önemli çağrı!

Binlerce kişiyi ilgilendiren yapılandırma için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok önemli çağrı!

Seçimler öncesi hükümetten özellikle küçük esnaf ve KOBİ’leri ilgilendiren önemli bir adım daha atıldı. Buna göre, devlete olan prim borcu, vergi ve cezalara yapılandırma geliyor. İşte Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı bu yapılandırması için hükümete onbinlerce esnafı heyecanlandıracak bir çağrı geld



AK Parti, önümüzdeki aylarda yapılacak seçimler öncesinde bir adım daha atarak, vergi, prim borçları ve cezaların yapılandırmasıyla ilgili çalışma başlattı. Buna göre, 2022 senesinin 31 Aralık tarihine kadar olan borçların tümü yapılandırılarak, bu borçları taksit imkanı sunulacak.

Binlerce kişiyi ilgilendiren yapılandırma için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok önemli çağrı!

Önümüzdeki hafta yapılacak Kabine Toplantısı ardından açıklanması beklenen yapılandırma paketi için esnaftan hükümete çok önemli bir çağrı yapıldı.  

Daha önce de birçok mesele için hükümete çağrı yapan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bu konuyla alakalı da önemli bir çağrı yaparak, yapılandırma ödemelerinin uzun bir zaman dilimine yayılmasını talep etti.

‘ESNAFIN ELEKTRİK VE DOĞALGAZ ÖDEMELERİ GÖZ ÖNÜNE ALINMALI’

Üzerinde çalışılan yeni düzenlemeyle esnafın da yapılandırma kapsamına alınarak emekli olabilmesinin önünün açılması gerektiğini kaydeden Palandöken, Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması beklenen yapılandırma paketinin esnaf ve sanatkarlar başta olmak üzere tüm vatandaşlar adına sevindirici olduğunu fakat kış döneminde esnafın elektrik, doğalgaz gibi maliyetlerindeki artışın göz önünde bulundurularak yapılandırma ödemelerinin uzun bir zaman dilimine yayılmasını istedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön