19 / 04 / 2024

Binlerce vatandaşı ilgilendiriyor! 2022'de yüzde 25 vergi artışı!

Binlerce vatandaşı ilgilendiriyor! 2022'de yüzde 25 vergi artışı!

2022 Yılında Motorlu Taşıtlar Vergi Tutarlarına Uygulanacak Yeniden Değerleme Oranının Belirlenmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.



Motorlu taşıtlar vergisi (MTV) için 2022 yılında uygulanacak yeniden değerleme oranı yüzde 25 olarak belirlendi.

A Haber'de yer alan habere göre; 2022 Yılında Motorlu Taşıtlar Vergi Tutarlarına Uygulanacak Yeniden Değerleme Oranının Belirlenmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Binlerce vatandaşı ilgilendiriyor! 2022 de yüzde 25 vergi artışı!

Buna göre, 2021 yılı için tespit edilen yeniden değerleme oranı, 2022 yılında motorlu taşıtlar vergisi tutarlarına uygulanmak üzere yüzde 25 olarak kararlaştırıldı.
 

Araç sahipleri dikkat! Büyük indirim yapılacak!

2021 MTV ödemeleri belli oldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön