26 / 04 / 2024

Bir ilde daha ekmeğe zam! Bir yıl içinde dördüncü kez zam yapıldı!

Bir ilde daha ekmeğe zam! Bir yıl içinde dördüncü kez zam yapıldı!

Ekmek fiyatları artmaya devam edecek mi? En son hangi şehirde ekmeğe kaç liralık zam geldi? İşte detaylar haberimizde…



Son on gün içinde İstanbul, Iğdır, Kocaeli, Elazığ, Kayseri, Van ve Erzincan’dan ekmeğe zam haberleri geldi. Peki ekmek fiyatlarındaki artış devam edecek mi? En son hangi şehirde, ekmeğe kaç para zam geldi?

Un, elektrik ve maya başta olmak üzere birçok kaleme gelen zamların etkisi ekmek fiyatlarında da kendini gösterdi. Her geçen gün başka bir şehirden ekmeğe zam haberleri gelmeye devam ediyor. Son on gün içinde İstanbul, Iğdır, Kocaeli, Elazığ, Kayseri, Van ve Erzincan’dan ekmeğe zam haberleri geldi.

Bir ilde daha ekmeğe zam! Bir yıl içinde dördüncü kez zam yapıldı!

Peki ekmek fiyatları artmaya devam edecek mi? En son hangi şehirde ekmeğe kaç liralık zam geldi? İşte detaylar haberimizde…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön