25 / 04 / 2024

Bir ilde daha ekmeğe zam! Bir yıl içinde dördüncü kez zam yapıldı!

Bir ilde daha ekmeğe zam! Bir yıl içinde dördüncü kez zam yapıldı!

Ekmek fiyatları artmaya devam edecek mi? En son hangi şehirde ekmeğe kaç liralık zam geldi? İşte detaylar haberimizde…



Komisyonda görüşülen zam talebi oy çokluğu ile kabul edildi ve komisyon kararı, görüş alınmak üzere Ticaret Bakanlığı'na da gönderildi.

Bir ilde daha ekmeğe zam! Bir yıl içinde dördüncü kez zam yapıldı!

İZMİR’DE EKMEĞE SON BİR YILDA 4. ZAM

İzmir Ticaret Odası Ekmek ve Unlu Mamuller Grubu Meclis Üyesi Hüseyin Sağır, ekmeğe geçen yıl 1 Temmuz'dan itibaren yapılan dördüncü zammın olacağını belirterek, "Esnaf birlikleriyle komisyon toplantısı yaptık. 210 gramı 3 lira olan ekmeğin fiyatını 4 lira olarak belirledik. Bu gerekiyordu. Bizim elektrik, doğal gaz, mazot ve un kullanımımız fazla ve bunlara da zam geliyor. İnşallah bir daha zam gelmez de biz de ekmeğin fiyatını artırmayız" ifadelerini kullandı.

Dört ilde ekmeğe rekor zam! İşte zam sonrası ekmek fiyatları

Fırıncılar Odası Başkanı Balcı'dan flaş ekmek zammı açıklaması: Pazartesi'den itibaren zamlar iptal

Ekmeğe gelen zamlardan sonra vatandaş ucuz ekmek için yine kuyruğa girdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön