29 / 03 / 2024

Birevim, peşinatsız ev sahibi olmanın kapılarını açıyor!

Birevim, peşinatsız ev sahibi olmanın kapılarını açıyor!

Birevim, müşterilerine sıfır peşinatla ev sahibi olma şansı veriyor. Mevcut şartlarda peşinat ödeyemeyenler ve ödemekte zorlananlar için peşinat zorunluluğunu ortadan kaldıran Birevim, her bütçeye uygun taksit seçenekleriyle de müşterilerinin yüzünü güldürüyor.



Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca insanın ihtiyaçlarına kulak veren Birevim, müşterilerine sıfır peşinatla ev sahibi olma şansı veriyor. Mevcut şartlarda peşinat ödeyemeyenler ve ödemekte zorlananlar için peşinat zorunluluğunu ortadan kaldıran Birevim, her bütçeye uygun taksit seçenekleriyle de müşterilerinin yüzünü güldürüyor.


Faizsiz ev sahibi olma yöntemini yeniden tanımlayan Birevim, ev sahibi olmayı hayal olarak görenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. 


Ev almak isteyip, peşinat sıkıntısı yaşayanlar Birevim’le ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor. ‘Bir evim olsun’ diyen milyonlarca insanın hayallerine ortak olan Birevim, peşinatsız ve faizsiz ev alma çözümleriyle milyonların mutluluğuna tanıklık ediyor. Birevim müşterilerine ev almanın düşünüldüğü kadar zor olmadığını sunduğu alternatif ödeme seçenekleri göstererek müşterilerinin peşinat ödemeden ev sahibi olmanın kapılarını sonuna kadar açıyor. 

Sıfır peşinat, tamamen faizsiz… 

Taksitlerin müşterileriler tarafından belirleneceği Birevim ödeme koşullarında müşteri memnuniyeti her şeyin önünde tutuluyor. Ev sahibi olmak isteyenler, Birevim’le taksitlerini kendi belirlerken, faiz ya da herhangi bir fark ödemeden, isterlerse peşinatsız, Türkiye’nin her bölgesinden istedikleri evi alma şansına sahip oluyor.


Geri Dön