29 / 03 / 2024

Birevim kampanya

Birevim kampanya

Ev almak isteyen vatandaşları faizsiz olarak konut sahibi yapan Birevim teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanyası Tasarrufa İlk Adım’ı tüketiciye sundu.

Birevim'den maliyeti düşüren çözümler!

Birevim, müşterilerine seçeceği evi, değeri haricinde faiz, vade farkı veya kira ödemesi gibi ek maliyetler ödemeden alma imkanı sağlıyor...

Birevim alıcıların istedikleri evi almasının önünü açıyor!

Birevim, artık zorunlu bölgeler ya da inşaat planlarından kredisiz ev sahip olmak yerine, alıcıların istedikleri evi almasının önünü açıyor.

Birevim'den ikinci el ev almada fırsat! 

TÜİK Mart 2019'da yayınladığı bir rapora göre inşaat maliyet endeksi artış gösterdi ve yeni yatırım projelerinde firmalar zorlanıyor. Ev alım fiyatlarının düştüğü 2019'un ilk çeyreğinde tüketici ikinci el ev sahibi olmada avantajlarla karşılaşıyor. 

Birevim'den milli ekonomiye artı destek kampanyası 1T4G!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Çiftçi, "Eylül ayında milli ekonomiye artı destek kampanyası 1T4G'yi hayata geçirdik. Kampanyayla bireyler, birlikte tasarruf yaparak ev ve araba başta olmak üzere ihtiyaçlarını kolaylıkla giderecekler" dedi...

Birevim'den 1-453 Fetih Kampanyası!

Birevim, 1-453 Fetih Kampanyası ile dar gelirli aileler için taksitleri 331 TL seviyesine çekerek herkesin ev sahibi olmasını sağlamak adına çalışmaya devam ediyor. 

Birevim'de 240 ay vade seçeneği!

Birevim, geliştirdiği inovatif yöntemlerle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısıyla baktığını kanıtlıyor. Birevim, ev sahibi olmak isteyen kişilere, 240 aya kadar tamamen faizsiz taksit imkanı sunarak, milyonlarca ailenin ev hayalini gerçeğe dönüştürmelerine yardımcı oluyor.

Türkiye'de yastık altı birikimle ev sahibi olmak çok zor!

Türkiye’de tasarruf oranı yüzde 24,8 hane halkının tasarruf oranı ise yüzde 9,4 tasarruf oranlarının düşük seviyelerde olması, ülke insanının kazancıyla doğru orantılı olmakla birlikte tasarruf konusunda da ülke olarak bilinç düzeyimiz yeterli seviyede değil.

Birevim'den ev sahibi olmak isteyenlere destek!

Kentsel dönüşüm projeleri ve çalışmaları tüm Türkiye’nin gündeminde. Birevim, sunduğunu ödeme seçenekleriyle ve oluşturduğu faizsiz ev alma yöntemleriyle ev sahibi olmak isteyenlere destek oluyor.

Birevim'den kiracılara güzel haber: 2017’de ev sahibi olabilirsiniz!

Müşterilerine ev almanın düşünüldüğü kadar zor olmadığını sundukları alternatif ödeme seçenekleriyle gösterdiklerini söyleyen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, 2017 yılsonunda 40 şubeyle daha çok kişiye ulaşacaklarını söyledi.

Birevim, 2017’de sizi ev sahibi yapmaya hazırlanıyor!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, 2017 yılsonunda 40 şubeyle daha çok kişiye ulaşacaklarını söyledi.

Birevim’den Aralık kampanyası!

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca insanın ihtiyaçlarına kulak veren Birevim, Aralık ayında ev sahibi olmak isteyen ailelere birbirinden farklı kampanyalar sunuyor.

Birevim’den Öğretmenler Günü’ne özel yüzde 40 indirim!

Birevim, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü çok özel bir kampanyayla kutluyor. Sadece öğretmenler ve birinci derece yakınları için geçerli olan kampanya kapsamında Birevim, çalışma bedelinde net yüzde 40 indirim ve çok daha erken teslimat avantajı sunuyor.

Birevim, peşinatsız ev sahibi olmanın kapılarını açıyor!

Birevim, müşterilerine sıfır peşinatla ev sahibi olma şansı veriyor. Mevcut şartlarda peşinat ödeyemeyenler ve ödemekte zorlananlar için peşinat zorunluluğunu ortadan kaldıran Birevim, her bütçeye uygun taksit seçenekleriyle de müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

Birevim'den yeni kampanya!

Tasarruf finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim, başlattığı yeni kampanyasını yeni reklam filmiyle duyurdu.

Birevim'den Tasarrufa İlk Adım kampanyası!

Birevim, teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanyası ''Tasarrufa İlk Adım'ı tüketiciye sundu. Bu kampanya ile 3 bin TL ile 23 bin TL arası herhangi bir tasarruf miktarı üzerinden uygun maliyetlerle birikim yapılabiliyor.

Birevim’den yeni kampanya!

Ev almak isteyen vatandaşları faizsiz olarak konut sahibi yapan Birevim teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanyası Tasarrufa İlk Adım’ı tüketiciye sundu.

Birevim'den ramazan ayı kampanyası!

Birevim, ramazan ayı boyunca her gün bir kişiyi hemen teslim faizsiz ve farksız ev sahibi yapmak için kampanya düzenledi. 

Birevim'den Aralık ayına özel kampanya! 240 ay faizsiz taksit!

Birevim, Aralık ayında çok özel bir kampanya başlatıyor. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için çalışan Birevim kampanyası 31 Aralık’a kadar devam edecek.

Birevim’den Öğretmenler Günü’ne özel yüzde 40 indirim!

Birevim, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü çok özel bir kampanyayla kutluyor. Sadece öğretmenler ve birinci derece yakınları için geçerli olan kampanya kapsamında Birevim, çalışma bedelinde net yüzde 40 indirim ve çok daha erken teslimat avantajı sunuyor.

Bulut İnşaat'ta kampanya!

Kentsel dönüşümde de yer alan Bulut İnşaat şimdilerde dört dörtlük bir kampanya ile müşterilerini karşılıyor.Bulut İnşaat' ın projesinde yüzde 15'i peşin kalanı teslimde ödenebiliyor.

Hayat Tepe'de kira garantili kampanya fırsatı!

ÖZAK GYO'nun Bayrampaşa'da inşa ettiği Hayat Tepe projesinde mayıs ayında sektörü harekete geçirecek yeni bir kampanya başladı. Kampanya boyunca projeden daire alacaklara bir yıl boyunca oda sayısına göre şirket tarafından kira ödenecek...

Gül İnşaat'tan Anneler Günü'ne özel dayalı döşeli kampanya!

Gül İnşaat, Anneler Günü'ne özel dayalı döşeli kampanya düzenliyor. GÜL İnşaat'ın Evgör Mobilya ile birlikte gerçekleştirdiği Anneler Günü özel kampanyası 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak.

Özak Hayat Tepe'de kira garantili kampanya!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığının Bayrampaşa'nın yeni yüzü olan Hayat Tepe projesinde mayıs ayında sektörü harekete geçirecek yeni bir kampanya başladı. ÖZAK GYO tarafından kira ve aidat ödenecek...

Sinpaş, Liva Turkuaz ve Altınoran projelerinde yeni bir kampanya başlattı!

İstanbul Sultanbeyli ve Ankara Altınoran projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat, ardından yüzde 10, on iki ay vade farksız taksit ve kalan ödeme için 14 ay sonra oluşturulan uygun ödeme planı fırsatı sunuluyor...

KlimaPlus'tan sıra dışı kampanya! Japonya seyahati fırsatı!

KlimaPlus'tan sıra dışı kampanya! Japonya seyahati fırsatı. Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’ nin Türkiye distribütörü KlimaPlus, Yeni Kirigamine Klimaların lansmanında sıra dışı bir kampanyaya imza attı.

Ev're projesinde 3 farklı kampanya başladı!

Gedizler Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Ev're projesinde 3 farklı kampanya başlatıldı. Kampanyanın ilk seçeneğinde, konut bedelinin yüzde 50'si peşin, kalan yüzde 50'sinin de sıfır faizle ve 36 ay taksitle ödeme imkânı bulunuyor...

Birevim kampanya Haberi

Birevim kampanya

Birevim teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanyası Tasarrufa İlk Adım’ı tüketiciye sundu. Ekonomist'te yer alan habere göre, bu kampanya ile 3 bin TL ile 23 bin TL arası herhangi bir tasarruf miktarı üzerinden uygun maliyetlerle birikim yapılabiliyor.

Taksit miktarına bağlı olarak minimum 12 ay sonra tasarruf sahibi, en başta belirlediği tasarruf miktarının tümünü teslim alıp, kalan taksitleri ödeyebiliyor.
 

Birevim, Christian König'i konuk...