24 / 04 / 2024

Birevim'e A.C.E Awards'tan 2 ödül!

Birevim'e A.C.E Awards'tan 2 ödül!

Şikayet platformu "şikayetvar.com"un "A.C.E Awards" ödülleri sahiplerini buldu. Birevim, geceden 2 ödülle ayrıldı.



Birevim, şikayet platformu "şikayetvar.com"un "A.C.E Awards" ödüllerinde 2 ayrı ödül kazandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Birevim, en iyi müşteri deneyimi yaşatan markaların seçildiği "A.C.E Awards"ta, tüm kategorilerde "En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Sağlayan Marka Ödülü"ne sahip oldu. Birevim ayrıca, bu yıl ilk kez açılan "Tasarrufa Dayalı Finans Sektörü" kategorisinde "Diamond Ödül"ünü kazandı.

"şikayetvar.com"un, kullanıcıları tarafından yapılan anket ve gerçek şikayetlerle o yılın en iyi müşteri deneyimi yaşatan firmaların açıklandığı "Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri"nde Birevim, kendi sektöründe müşteri memnuniyeti ödülü alan tek firma oldu. Birevim, 2 tanesi üst üste A.C.E. Awards, 14 tanesi Stevie Awards olmak üzere toplam 21 ödülün sahibi oldu.

Açıklamada görüşleri yer alan Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, bu ödüllerin Birevim kadar, fikri ve eser hakları kendilerine ait olan "Birlikte Tasarruf Finansmanı" modeline de verildiğinden bahsederek "Sektörümüzün müşteri memnuniyeti ödüllü tek firmasıyız. Ödüllerin, özellikle müşteri memnuniyeti konusunda özgün modelimizin başarısını tescil eder nitelikte olması bizi ayrıca motive ediyor." açıklamasında bulundu.


Geri Dön