26 / 04 / 2024

Birevim ACE Awards ödülleri

Birevim ACE Awards ödülleri

Şikayet platformu "şikayetvar.com"un "A.C.E Awards" ödülleri sahiplerini buldu. Birevim, geceden 2 ödülle ayrıldı.

Birevim’den 4 yılda 14 Stevie Awards ödülü!

17 ülkeden yüzlerce projenin yarıştığı ve toplam 12 farklı kategoride ödülü kazanan “2020 MENA Stevie Awards”ta Birevim; “Yenilikçilik”, “Yenilikçi Yönetim” ve “Yenilikçi Müşteri İlişkileri” kategorilerinde Altın ödülün sahibi oldu.

Birevim'e A.C.E Awards'tan 2 ödül!

Şikayet platformu "şikayetvar.com"un "A.C.E Awards" ödülleri sahiplerini buldu. Birevim, geceden 2 ödülle ayrıldı.

Birevim, Stevie Awards'tan 4 ödül aldı! 

Birevim, bu yıl ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”ta, geliştirdiği özgün "Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı" modeliyle yarattığı dinamizm sayesinde 3 altın, 1 gümüş ödül kazandı...

Birevim'e Best Business Awards'tan iki ödül!

Birevim, Best Business Awards’ta En İyi Ürün / Hizmet ve En İyi İnovasyon kategorilerinde iki ödüle layık görüldü...

DoubleTree by Hilton Piyalepaşa’da M.I.C.E Awards heyecanı!

Ofton İnşaatın turizm alanındaki yatırımlarından DoubleTree by Hilton İstanbul Piyalepaşa’da, ACE of M.I.C.E. Awards 2017 ‘Jüri ve Finalistler’ toplantısı gerçekleşti

Sign of the City Awards 2015 sahiplerini buldu!

Hürriyet tarafından düzenlenen “Sign of the City Awards” yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. Gayrimenkul sektörü aktörlerinin yoğun katılım gösterdiği gecede 31 ödül sahibini buldu.

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.

Akmerkez, MarCom Awards'tan 6 ödül aldı!

Akmerkez, 2015 yılbaşı etkinliğiyle, dünyanın en köklü ve saygın pazarlama ve iletişim platformlarından MarCom Awards tarafından 6 platin ödüle layık görüldü.

Zorlu Center, Stevie International Business Awards'tan 4 ödül aldı!

Zorlu Center, 12'ncisi düzenlenen Stevie International Business Awards'tan ödülle döndü. Dünyada en başanlı kurum ve projelerin değerlendirildiği yarışmada Zorlu Center'a 2 altın, 2 gümüş ödül verildi.

Stevie Awards'dan Nef'e iki ödül birden!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı keşifler, tasarım odaklı yaklaşımı ve inovasyon çalışmalarıyla uluslararası alanda da dikkat çeken, Nef, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards'ta iki ödül kazandı.

Nef, Stevie Awards'ta iki ödül kazandı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı keşifler, tasarım odaklı yaklaşımı ve inovasyon çalışmalarıyla uluslararası alanda da dikkat çeken, Nef, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards'ta iki ödül kazandı.

Stevie Awards ödülünün sahibi Nef oldu!

Gayrimenkul sektöründe başarılarıyla adından sıkça söz edilen NEF uluslararası alanda da takdir toplamaya devam ediyor. Stevie Awards ödül töreni Kanada, Toronto'daki Ritz-Carlton Hotel'de gerçekleşti.

Stevie Awards'tan Nef'e 2 ödül!

Nef, Toronto'da düzenlenen törende dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards'da en iyi gayrimenkul "Website" ve "Company & Organization" dallarında iki ödül birden kazandı.

Birevim ACE Awards ödülleri Haberi

Birevim ACE Awards ödülleri

Birevim, şikayet platformu "şikayetvar.com"un "A.C.E Awards" ödüllerinde 2 ayrı ödül kazandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Birevim, en iyi müşteri deneyimi yaşatan markaların seçildiği "A.C.E Awards"ta, tüm kategorilerde "En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Sağlayan Marka Ödülü"ne sahip oldu. Birevim ayrıca, bu yıl ilk kez açılan "Tasarrufa Dayalı Finans Sektörü" kategorisinde "Diamond Ödül"ünü kazandı.

"şikayetvar.com"un, kullanıcıları tarafından yapılan anket ve gerçek şikayetlerle o yılın en iyi müşteri deneyimi yaşatan firmaların açıklandığı "Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri"nde Birevim, kendi sektöründe müşteri memnuniyeti ödülü alan tek firma oldu. Birevim, 2 tanesi üst üste A.C.E. Awards, 14 tanesi Stevie Awards olmak üzere toplam 21 ödülün sahibi oldu.

Açıklamada görüşleri yer alan Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, bu ödüllerin Birevim kadar, fikri ve eser hakları kendilerine ait olan "Birlikte Tasarruf Finansmanı" modeline...