25 / 04 / 2024

Birikimi olmayanlar için ev sahibi olma fırsatı!

 Birikimi olmayanlar için ev sahibi olma fırsatı!

Ev almaya karar verdiniz ama yeterince birikiminiz yok ya da elinizdeki parayı başka yerde değerlendirmeyi düşünüyorsunuz. Hiç üzülmeyin çünkü inşaat yatrımcıları artık peşinat almadan da konut sahibi yapıyor…



“Yuva”nın Türk halkı için anlamı kuşkusuz çok büyük. “Başımı sokacak bir evim olsun başka bir şey istemem” söylemi de bunu destekliyor. Bu anlayışla insanlar ömür boyu çalışıp, yaşam kalitelerinden bile ödün vererek tüm birikimlerini eve yatıyor. Ama artık bu devir sona erdi. Çünkü günümüzde ev almak eskisi kadar zor değil. Şimdi ev sahibi olmak için elinizde toplu para olmasına gerek yok. İnşaat yatırımcıları sundukları kampanlayarla birikimi olmayan insanları da ev sahibi yapıyor. Üstelik uygun fiyat ve bütçenize uygun ödeme seçeneği ile…


 Birikimi olmayanlar için ev sahibi olma fırsatı!


1.Dumankaya Mix’te peşinatsız 120 ay vadeyle

Halkalı’da Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Mix projesinde, fiyatlar 133 bin TL’den başlıyor. Peşinatsız, 120 aya kadar vade fırsatının sunulduğu projede, daireler 133 bin TL’den başlıyor 314 bin TL’ye kadar çıkıyor. 30 bin metrekare alan üzerinde yükselen Dumankaya Mix, 23 ve 32 katlı 2 bloktan oluşuyor. Projede 657 konut ve 79 ticari ünite yer alıyor. Halkalı Mix Dumankaya'da; alışveriş merkezi, kafeteryalar, restoran, yüzme havuzu, dinlenme alanları, güzellik salonu, güneşlenme alanları gibi sosyal alanların yanı sıra; çiçek gönderimi, havaalanı transferi, vize organizasyonu, 24 saat tıbbi danışmanlık,  özel soför, temizlik organizasyonu,  resepsiyon,  organizasyon, kuru temizleme, terzi, kurye, acil ambulans gibi hizmetler bulunuyor. 


  Birikimi olmayanlar için ev sahibi olma fırsatı!


2.Eminevim’de peşinat yok, ara ödeme yok,  faiz yok

Emin Otomotiv tarafından hayata geçirilen Eminevim projesinde kredi kullanılmadan, peşinatsız, ara ödemesiz ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede alacağı evin fiyatını, aylık taksitlerini ve kaç ay taksit yapılacağına konut alıcısının kendisi karar veriyor. 100, 500 ve bin 500 TL taksit seçeneklerinin sunulduğu Eminevim projesinde, 60, 80, 100 ve 120 aya kadar vadelendirme imkanı bulunuyor.  Projede teslim tarihi gelen konut alıcıları  Türkiye’nin her il ve ilçesinde faizsiz, peşinatsız ve ara ödemesiz beğendiği konuta sahip olabiliyor. 


  Birikimi olmayanlar için ev sahibi olma fırsatı!


3.Kırkkonak Tarabya’da 1 milyon 400 bin TL

Çiftkurtlar Grubu tarafından hayata geçirilen Kırkkonak Tarabya, Gözde, Güzide ve Nadide olmak üzere 3 ayrı tipte 8 bloktan oluşuyor. 11 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede, toplam 40 özel konaktan oluşuyor. Boğaz’a yakınlığı, özel konumu ve farklı mimarisi ile dikkat çeken Kırkkonak Tarabya’da evlerin ikinci katından itibaren muhteşem Boğaz manzarası görülüyor. Projede büyüklükleri 170 ile 325 metrekare arasında değişen konaklar, 1 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Kırkkonak Tarabya’da 3+1 ve 6+1 daire seçenekleri bulunuyor. Şubat 2013’te teslim edilmesi planlanan projede, peşinatsız, cazip ödeme seçeneği sunuluyor. Akıllı ev teknolojileri ile donatılan projede, yüzme havuzu, açık-kapalı otopark, sauna, fitness center, 24 saat güvenlik ve kapalı devre kamera sistemi bulunuyor. 


 Birikimi olmayanlar için ev sahibi olma fırsatı!


4.Adanus Park’ta 239 bin TL’ye 1+1

Kartal’da Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Adanus Park’ta toplam 180 konut yer alıyor. 10 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede, 1+1’den 3+1’e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peşinatsız ev sahibi olma fırsatının sunulduğu Adanus Park’ta 1+1’ler 239 bin TL, 2+1’ler 395 bin TL, 3+1 daireler ise 558 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Adanus Park, Kartal sahil yoluna 7, Adliye Sarayı'na 2, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15, Bağdat Caddesi'ne 20 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güneşlenme terası, hobi salonu, fitness center, basketbol sahası ve yürüme parkurları yer alıyor. 


  Birikimi olmayanlar için ev sahibi olma fırsatı!


5.Denge Ataşehir’de yüzde 25 peşinat kısmı vade farksız taksitlendiriliyor

Denge İnşaat tarafından Ataşehir’de hayata geçirilen Ataşehir Denge, tek blokta 56 konuttan oluşuyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin sunulduğu projede fiyatlar 340 bin TL’den başlıyor. Peşinatsız ev sahibi olma fırsatının sunulduğu Ataşehir Denge’de 70 metrekare 1+0 340 bin TL, 90-100 metrekare 1+1 383 bin TL, 110 metrekare 2+1 525 bin TL, 160 metrekare 2+1 daireler ise 925 bin TL’den satışa sunuluyor. 2 adet 17 metrekare teraslı dubleks dairenin de yer aldığı Ataşehir Denge’de ortalama metrekare fiyat ise 3 bin 800 TL. Mayıs 2014’te teslim edilmesi planlanan projede, dairenin toplam bedelinin yüzde 75’lik kısmı için kredi kullanılabiliyor. Geri kalan yüzde 25’lik kısım için ise firma bünyesinde inşaat bitiş sürecine kadar vade farksız taksit yapılıyor. Ataşehir Hastaneler Bölgesi'ne 50 metre uzaklıkta konumlanan Denge Ataşehir’de, yaz - kış fonksiyonel açılır - kapanır yüzme havuzu, sauna, buhar odası, masaj odaları, bay - bayanduş ve soyunma odaları, fitness center, aerobik salonu, cafe - restoran, toplantı odaları, ortak bahçe, kapalı otopark, resepyion ve concierge hizmetleri bulunuyor.


 Birikimi olmayanlar için ev sahibi olma fırsatı!


6.Elite City’de isteyene sıfır faiz, isteyene sıfır peşinat

Şua İnşaat tarafından Atakent’te inşa edilen Elite City projesinde firmanın 20. Yılına özel isteyene 24 ay sıfır faiz, isteyene ise sıfır peşinat imkanı sunuluyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçeneklerinin sunulduğu projede, daireler 249 bin TL’den satışa sunuluyor. 37 bin metrekare arsa üzerinde yükselen Elite City, 4 ile 30 katlı bloklardan oluşuyor. Atatürk Havalimanı’na yakın konumu ile dikkat çeken projede, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, kreş, çocuk oyun alanları, güvenlik hizmetleri ve otopark bulunuyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com


Geri Dön