18 / 04 / 2024

TOKİ'den 1562 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı! Sözleşme tarihleri de açıklandı

TOKİ'den 1562 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı! Sözleşme tarihleri de açıklandı

Ucuz konut projeleriyle orta ve alt gelir grubunu ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam eden TOKİ’den bin 562 lira taksitli ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. TOKİ kampanyasının detayları ve fiyatları haberimizde…



Türkiye’de son 6 ayda artan konut fiyatları devletin sektörü yeniden canlandırmak için peş peşe adımlar atmasına neden oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 30 milyar lira kaynak aktarıldığını açıkladığı TOKİ, Türkiye’nin farklı illerinde hayata geçirdiği ucuz konut projelerinin detaylarını teker teker açıklamaya başladı.

TOKİ’nin uygun fiyatla satılacağını duyurduğu projelerden bir tanesi de Balıkesir ilinin Balya ilçesinde inşa edilen 116 konut projesinden geldi.

TOKİ, Balıkesir Balya projesi kapsamında sözleşme imzalama işlemleri 27 Haziran - 22 Temmuz 2022 tarihleri arasında TC. Ziraat Bankası A.Ş. Balıkesir Balya şubesinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir Balya projesinde vatandaşa satılacak konutlar 2+1 ve 3+1 konutlar şeklinde planlandı.

2+1 konutlar TOKİ’nin resmi web sayfasında açıklanan rakamlara göre 1562 lira taksitle 180 ay vadeyle satılacak.

Satış bedeli olarak KDV hariç 312 bin 561 lira açıklanan evler memur maaş artışı hesaplanarak taksitlere yansıtılacak.

TOKİ, evlerden satın almak isteyen vatandaşlardan peşinat olarak satış bedelinin yüzde 10’unun talep ediliyor.

Bu tutar da 31 bin 256 liraya denk geliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön